Sertab Erener Sen Üzülme Diye Senle ben uzun vakit önce Aşkı kendimize oyun ettik Hep yakın oldukça uzaklaştık Ben kendimi bile tanıyamaz oldum Sen üzülme diye Aman iyi ol diye Hayallerindeki şu hatasız bayan oldum Ve oldum Sen üzülme diye Her Zaman iyi ol diye Aynı sözler aynı şarkı Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry ; I'll die and make you mine again Senle ben uzun zaman oldu Birbirimizi kabullendik Mutlumuyduk hı hı yan Bilki olmayan tek bendim Sen üzülme diye Aman iyi ol diye Hayallerindeki şu hatasız kadın oldum Ve oldum Sen üzülme diye Defalarca iyi ol diye Benzer sözler benzer şarkı Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry ; I'll die and make you mine again Tamam mı devam mı Aklım karıştı Lakin seni hala Ayrıca de çok hala Gidiyim mi kalıyım mı Of çok karıştı Fakat seni hala Ayrıca de fazla hala Uzun vakit oldu benzer şarkı Uzun vakit oldu aynı sözler Aynı şarkı benzer sözler No no no Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry ; I'll die and make you mine again