Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sertap Erener makyajsız görüntülenince olay çıkardı! ''Ben ünlü falan değilim...''

Sertap Erener makyajsız görüntülenince olay çıkardı! ''Ben ünlü falan değilim...''
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
fFC2f_1576046423_3102.jpg

Şarkıcı Sertap Erener, makyajsız görüntülenince 'Ben ünlü değilim' diyerek atar yaptı.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, magazin muhabirlerine makyajsız görüntülenince olay çıkardı. Ters tarafında olan Sertap Erener, makyajsız çekilmesini istemeyince muhabirlere, “Ben ünlü falan değilim, çekemezsiniz” diyerek sitemde bulundu.

9S8jP_1576046375_0672.PNG

Similar threads

Müzikçi Sertap Erener, makyajsız görüntülenince 'Ben ünlü değilim' diyerek atar yaptı. Ünlü müzikçi Sertap Erener, magazin muhabirlerine makyajsız görüntülenince hikaye çıkardı. Karşıt tarafında olan Sertap Erener, makyajsız çekilmesini istemeyince muhabirlere, “Ben ünlü falan değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Makyajsız görüntülenince muhabire sitem eden Sertap Erener'den dün akşam konuyla ilgili açıklama geldi. İşte şarkıcı Sertap Erener'in makyajsız fotoğraf savunması... Ünlü şarkıcı Sertap Erener, magazin muhabirlerine makyajsız görüntülenince olay çıkarmıştı. Ters tarafında olan Sertap Erener...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Makyajsız görüntülenince muhabire sitem eden Sertap Erener'den dün akşam mevzuyla ilgili açıklama geldi. İşte müzikçi Sertap Erener'in makyajsız fotoğraf savunması... Ünlü müzikçi Sertap Erener, magazin muhabirlerine makyajsız görüntülenince vukuat çıkarmıştı. Karşıt tarafında olan Sertap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ünlü popçu Serdar Ortaç, hem maddi durumu hem de yaşadığı duygu durumu hakkında sıkça açıklamalarda bulunuyordu. Ortaç, bir kez daha mutsuzluğunu dile getiren bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündeme gelen şarkıcı ve müzisyen Serdar Ortaç, magazin basınının sorularını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde kendisine sıklıkla gelen Instagram'da sürekli canlı yayın açmasıyla ilgili gelen eleştirilere yanıt vermişti. Ünlü şarkıcı, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın Instagram canlı yayınına katıldı. Çağlayan, Ortaç'ı bir süre sonra Instagram canlı yayınından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt