Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden gidip gelio ses, şimdi bi gün çalışıo bi gün calismio ses neden?
Şimdi ses işareti varya ses ayarlarnıo ona tıklayınca bazen acilio bazende etkin karıştırıcı yok diyor hizmet kapanıyor galiba nasıl acarim?
merhaba elimde üzerinde windows kurulu ve bugüne kadar ya fark etmedim yada yeni ortaya çıkdı bir sorun var pc normal bir şekilde açılıyor sonra belirli bir zamandan sonra bu 5 dk 10 dk bazen fark etmiyorum neyse windows normal acıldıgında anlasılmıyo dosyalara giriyosun falan tmm ama bazen masa...
Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
Biz nişanlımla 2007 yılında internetten tanştık ve arkadaş olduk Ben onun memleketnde ünv okuyordum raslantı bi sohbet sitesnde tanştık sonradan numaramı falan aldı ilerleyen zamanlarda benzer şehrde yaşadığımz için tanştıktan 29 gün sonradan buluştuk okullar yarıyıl tatili tatiline girmşti...
bak hemen benim vercegim taktikleri dogru uygularsan bu isi asarsın kız piskolojisini cok incelemiş biri olarak onlardan tepki (yani sohbet ortamı) alabilcegin durumları yazcam:
birincil once bakışlarda
1karsıdan bi kız gelio asla ne bakıosun lan izmarit der gibi bakma
2karsıdan bi kız gelio...
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim
Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum
Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.