Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ses Driverini Yüklüyorum 2 Dakika Geçmeden Kendi Kendine Program Bozuluyor ? Lütfen.

Ses Driverini Yüklüyorum 2 Dakika Geçmeden Kendi Kendine Program Bozuluyor ? Lütfen.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ve Moderatör Arkadaşlarım

Bu Konuyu 2 Defa Açışım Ama Diğerinde Oldu Demiştim
Sorun Yine Ortaya Çıktı

Size Denediğim Yolları Açıklıyım

Ben Bu Hatayı İlk Aldığımda Format Atmıştım

Formatta Biçimlendirmeyi Hızlı Olsun Diye Hızlıyı Seçtim

Arkadaşda Hızlı Olmayanı Seçerek Bi Format At Dedi

Yaklaşık 2 Saat Önce Öyle Yaptım Ama Şimdi Yine Aynı Sorun Çıktı

Bir Diğer Denediğim Şey

Bilgisayarım Yönet Aygıt Yöneticisi Ordan Ses Driver'imi Önce Devre Dışı Bırakıp Reset Attım Sonrada Kaldırıp Reset Attım ve Yeniden Yükledim Sonra Yine Bu Hata Çıktı

Allah Rızasına Lütfen Yardım Edin

Msn Vermek Yasakmı Bilmiyorum Ama Yardım Lazım Allah Rızasına

Msn : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Allah Rızası İçin Peygamber Aşkına Yardım Edin N'olur

Yalvarıyorum Size

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Sa ben counter oynuyorum bot yükledim şimdi radyo (go go go ) team fal back ) gibi sesler çıkmıyor onları düzeltemedim veya sizin yüklediğiniz dedenmiş bir bot varsa link atarmısınız bakın arkadaşlar lütfen diyorrum yardım edin napmalıyım radio sesleri çıksın istiyorum bot linki atın yükleyeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt