Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ses kartı driver sorunu lütfen yardim

Ses kartı driver sorunu lütfen yardim
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pcme format atmiştim bir tek ses karti eksik her driveri deniyorum olmuyor belkide bulamiyorum pc ; casper halley alfa omega era series
aygit yöneticisinde high definiation audio yaziyor zaaten özeliğine bakınca driver yüklenmedi diyor kopya kimliğinde ;
HDAUDIO\FUNC01&VEN10EC&DEV0883 yaziyor driverin buna uygun driver bulmama ragmen bu sefer setup'da

Error code :0xE0000227 veriyor napicam ya lütfen yardim edin

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt