Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ses kartı driver

ses kartı driver
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
on board ses kartı takılı makinamda ama driver yüklerken hata veriyor ve ses alamıyorum verdiği hata: microsoft uaa function driver for high defination audiorealtek 880 aygıt yöneticisinde bunun yanında sarı bi ünlem işareti varbu problemi aşmak için önerilerinizi bekliyorum

Similar threads

Yeni ses kartlarında ses sorunu çok görülmekte ve bir çok kullanıcının canını sıkmaktadır Sürücüsünü kurduğunuz halde ses kartınızın Aygıt Yöneticisinde soru işaretli ya da ünlem işaretli olduğunu ve donanımı tanımadığı durumlarda yapmamız gereken çok kolay doğrusu sadece bilgisayarınıza zorunlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Pcme format atmiştim bir tek ses karti eksik her driveri deniyorum olmuyor belkide bulamiyorum pc ; casper halley alfa omega era series aygit yöneticisinde high definiation audio yaziyor zaaten özeliğine bakınca driver yüklenmedi diyor kopya kimliğinde ; HDAUDIO\FUNC01&VEN10EC&DEV0883 yaziyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yeni ses kartlarında ses sorunu cok gorulmekte ve bir cok kullanıcının canını sıkmaktadır Surucusunu kurduğunuz halde ses kartınızın Aygıt Yoneticisinde soru işaretli veya unlem işaretli olduğunu ve donanımı tanımadığı durumlarda yapmamız gereken cok basit aslında sadece bilgisayarınıza gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar benim ses kartı şeyi bumu bilmiom ama ses le ilgili ne varsa aşşağıda bakabilirsiniz Lütfen Bana Bu Özelliklere Göre Driver Download Linkini Koyunuz TEŞEKKÜRLER ****SES KARTI****** 1: Intel 82801EB ICH5 AC'97 Audio Controller A2A3 PCI 2Ses Kodekleri Die biyere girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt