Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ses kartı hatası

Ses kartı hatası
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkeze merhaba
Bi sorunum var Pc me format attım Ses kartım SoundMax AD1888 yüklemeye calıstım sonda driver not found reboot your system and run this setup again diye bi hata verdi Çok araştırdım ama birşey bulamadım Bios ayarlarından mı bişey olmuştur acaba ??? Bi bilgisi olan lütfen yardım edebilirmi ??
4 Yıldır pc bnde hep soundmax yüklü ama şuan driver taraması yapınca ses kartını Realtek diyor Onu yüklemeye calısıncada reset atıyor

Similar threads

Öncelikle herkeze merhaba Bi sorunum var Pc me format attım Ses kartım SoundMax AD1888 yüklemeye calıstım sonda driver not found reboot your system and run this setup again diye bi hata verdi Çok araştırdım ama birşey bulamadım Bios ayarlarından mı bişey olmuştur acaba ??? Bi bilgisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Öncelikle herkeze merhaba Bi sorunum var Pc me format attım Ses kartım SoundMax AD1888 yüklemeye calıstım sonda driver not found reboot your system and run this setup again diye bi hata verdi Çok araştırdım ama birşey bulamadım Bios ayarlarından mı bişey olmuştur acaba ??? Bi bilgisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
bende ses kartının driverı war hata veriyo tanıtamıyorum yüklüyor yüklerken hata veriyo internetten yeni driverda indirdim fakat ondada aynı hatayı veriyo hata aynen şöyle : The Audio Driver Files do not support your computer hardware note : If you uninstalled audio software without restarting...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt