Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ses kartı hatası ?

Ses kartı hatası ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle hayırlı ramazanlar tüm frmtr ailesine

Arkadaşlar benim pc de Windows Xp Home Edition var Ses kartının everest programı sayesinde buldum adıda bu : CMedia CMI9739A9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI

fakat ben bu programı yükleyip bilgisayarı yeniden başlat dediğimde bilgisayar resetleniyor ve hoşgeldiniz yazısında kalıp resetliyor ve sürekli devam ediyor Lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olsunYaklaşık 2 aydır arıyorum bu driveri!

Similar threads

Öncelikle hayırlı ramazanlar tüm frmtr ailesine Arkadaşlar benim pc de Windows Xp Home Edition var Ses kartının everest programı sayesinde buldum adıda bu : CMedia CMI9739A9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI fakat ben bu programı yükleyip bilgisayarı yeniden başlat dediğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Öncelikle hayırlı ramazanlar tüm frmtr ailesine Arkadaşlar benim pc de Windows Xp Home Edition var Ses kartının everest programı sayesinde buldum adıda bu : CMedia CMI9739A9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI fakat ben bu programı yükleyip bilgisayarı yeniden başlat dediğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt