Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ses kartinda sorun help me

ses kartinda sorun help me

Similar threads

İyi geceler arkadaslar ben bilgisayarıma format attım driverlerinin yukledım Nividia ve Realtek onları yukledım calısmadı hoporlerlerim şunlar High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı ve Video Denetleyicisi (VGA Uyumlu) yükledım nividia ve realteki ama hala soru işaret war aygıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt