Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ses kartını tanıtamıyorum yardım a ihtiyacıom var

ses kartını tanıtamıyorum yardım a ihtiyacıom var

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce 3ghz intel pentium d foxconn onboard işlemcili bir bilgisayar aldım Bu bilgisayara 512 mb nvdia geforce 0 ekran kartı taksam bir sorun çıkarmı? İşlemci bu ekran kartını tartarmı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar aslında 2 tane farklı laptop atacağım Ekran kartları hariç diğer tüm donanım aynı Ancak ekran kartlarını karşılaştıracak kadar bilgiye sahip değilim Ne kadar internetten baksam da bazı özelliklerin etkilerini bilmiyorum Sizden ricam bu iki ekran kartını performans yönünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Arkadaşlar aslında 2 tane farklı laptop atacağım Ekran kartları hariç diğer tüm donanım aynı Ancak ekran kartlarını karşılaştıracak kadar bilgiye sahip değilim Ne kadar internetten baksam da bazı özelliklerin etkilerini bilmiyorum Sizden ricam bu iki ekran kartını performans yönünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum aşağıda linkini verdiğim sitede clash of clans oyununa ait bi hile programı var ve ben bu programı indirdim ancak telefonuma tanıtamıyorum sıtede bı yorumda telefonun driverını indirin dediler İPHONE 5 kullanıcısıyım ve driver da bulamadım her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt