Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ses kirliliği nedir ve önlemi

ses kirliliği nedir ve önlemi
0
134

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
merhaba ben size bir soru sordum lütfen cevaplarmısınız

Cevap: ses kirliliği nedir ve önlemi

Şamata de denilen ses kirliliği, gözden düşmüş ve dinleyene bir amaç açıklama etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden düzensiz ve yüksek seslerdir

Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla önlenebilir:

Otomobil kullanımını azaltacak önlemler alınmalıdır

Ev ve iş yerlerinde ses geçirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır

Ağırlama yerleri vb ortamlarda yüksek sesle müzik çalınması engellenmelidir

Gürültü yapan kuruluşlar, şehirlerin dışında kurulmalıdır *

Similar threads

merhaba ben size bir soru sordum lutfen cevaplarmısınız Cevap: ses kirliliği nedir ve onlemi Gurultu de denilen ses kirliliği, istenmeyen ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden duzensiz ve yuksek seslerdir Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Ses Kirliliği Nedir Özetle, Ses Kirliliği Nasıl Önlenir Sanayileşme ve modern teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan çevre sorunlarından biri de ses kirliliğidir Şamata de denilen ses kirliliği, gözden düşmüş ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler veya insanı rahatsız eden derme çatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
şamata kirliliğini önlemek için neler yapmalıyız Şamata Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla önlenebilir; Otomobil kullanımını azaltacak önlemler alınmalıdır Konut ve iş yerlerinde ses geçirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır Ağırlama yerleri vb ortamlarda yüksek sesle müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
ses kirliliğini durdurmak için neler yapmalıyız ? Yanıt: Ses kirliliğini önlemek için neler yapılabilir Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla önlenebilir ; * Otomobil kullanımını azaltacak önlemler alınmalıdır * Konut ve meslek yerlerinde ses geçirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ses Kirliliği Nedir Kısaca, Ses Kirliliği Nasıl Onlenir Sanayileşme ve modern teknolojinin gelişmesiyle ortaya cıkan cevre sorunlarından biri de ses kirliliğidir Gurultu de denilen ses kirliliği, istenmeyen ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden duzensiz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt