Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ses kirliliği nedir ve onlemi

ses kirliliği nedir ve onlemi
0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
merhaba ben size bir soru sordum lutfen cevaplarmısınız

Cevap: ses kirliliği nedir ve onlemi

Gurultu de denilen ses kirliliği, istenmeyen ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden duzensiz ve yuksek seslerdir

Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla onlenebilir:

Otomobil kullanımını azaltacak onlemler alınmalıdır

Ev ve iş yerlerinde ses gecirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır

Eğlence yerleri vb ortamlarda yuksek sesle muzik calınması engellenmelidir

Gurultu yapan kuruluşlar, şehirlerin dışında kurulmalıdır

Similar threads

Sanayileşme ve modern teknolojinin gelişmesiyle ortaya cıkan cevre sorunlarından biri de ses kirliliğidir Gurultu de denilen ses kirliliği, istenmeyen ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden duzensiz ve yuksek seslerdir Ses kirliliğini yaratan onemli etmenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Ses Kirliliği Nedir Kısaca, Ses Kirliliği Nasıl Onlenir Sanayileşme ve modern teknolojinin gelişmesiyle ortaya cıkan cevre sorunlarından biri de ses kirliliğidir Gurultu de denilen ses kirliliği, istenmeyen ve dinleyene bir anlam ifade etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden duzensiz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
merhaba ben size bir soru sordum lütfen cevaplarmısınız Cevap: ses kirliliği nedir ve önlemi Şamata de denilen ses kirliliği, gözden düşmüş ve dinleyene bir amaç açıklama etmeyen sesler ya da insanı rahatsız eden düzensiz ve yüksek seslerdir Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
ses kirliliğini onlemek icin neler yapmalıyız ? Cevap: Ses kirliliğini onlemek icin neler yapılabilir Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla onlenebilir ; * Otomobil kullanımını azaltacak onlemler alınmalıdır * Ev ve iş yerlerinde ses gecirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
gurultu kirliliğini onlemek icin neler yapmalıyız Gurultu Ses kirliliği aşağıdaki uygulamalarla onlenebilir; Otomobil kullanımını azaltacak onlemler alınmalıdır Ev ve iş yerlerinde ses gecirmeyen camlar (ısıcam gibi) kullanılmalıdır Eğlence yerleri vb ortamlarda yuksek sesle muzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt