Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ses senkron ne demek?

Ses senkron ne demek?
0
408

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Ses senkron ne demek?

Senkron (eşgüdüm,synchronization), donanımlar arasında uygun adım hareketi sağlayan bir iletişim, sistemin bir merkezden yönetilmesine olanak tanıyan makinalar arası bir protokoldür. Eşgüdüm sayesinde iki ya da daha fazla donanım zaman ve hız değerlerinde anlaşıp uyum içinde çalışır veya çalışması beklenir

Similar threads

Genellikle IMAP protokolü, bilgisayar veya farklı cihazlara gelmiş olan e postaların indirilme işlemine olanak sağlayan bir iletişim kaynağıdır. Kullanılmış bu kaynak ya da protokol sayesinde internet ağına bağlı bir biçimde bulunulmasa bile daha da önceden indirilmiş olan Gmail ya da Microsoft...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Elektrik motoru hakkında yapılan ilk çalışmalar Danimarkalı olan bilim adamı Hans Christan Orsted tarafından yapılmıştır Hans Christan Orsted 1820 yılında iletken geçen akımlardan manyetik bir alan meydana geldiğini görmüştür 1821 yılında Micheal Faraday elektrik akımını dönme hareketine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Sanayi 40 döneminin olmazsa olmazı endüstriyel robotları programlayabilecek, üretim hatlarına entegrasyonunu sağlayabilecek ve yeni robotlar tasarlayabilecek mühendislerin yetiştirilmesi gittikçe daha da önemli hale geliyor Fabrika otomasyonu ve ileri robot teknolojileri alanında dünyanın önde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sanayi 40 döneminin olmazsa olmazı endüstriyel robotları programlayabilecek, üretim hatlarına entegrasyonunu sağlayabilecek ve yeni robotlar tasarlayabilecek mühendislerin yetiştirilmesi gitgide daha da manâlı ayla geliyor Fabrika otomasyonu ve ileri robot teknolojileri alanında dünyanın önde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Elektrik motoru, elektrik enerjisini mekanik enerjiye dönüştüren elektrik makinesidir Elektrik motorlarının birçoğu döner düzeneklidir Yani bunlar ben birçoğu döner düzeneklidir Yani bunlar benzerleri olan üreteçler gibi, bir çekirdek aralığıyla ayrılmış bir değişmez (stator) öbürü hareketli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt