Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony, portatif hoparlör ve TV kumandasını birleştirerek yepyeni bir cihaz üretme kararı aldı İlginç cihazın tüm ayrıntıları ve satış fiyatı haberde!
Sony'nin yaratıcı tasarımlarda ürünler çıkarmadığını düşünenlerdenseniz bu haberimiz sizi şaşırtacak Aldığı kararla Sony, portatif hoparlör...
Merhaba, Logitech marka güzel bir 51 ses sistemi aldım Alet çok güzel ses veriyor Ses kartım da SB Live! Value Fakat bir türlü DVD ve DivX (ac3) filmlerde o surround sesi duyamadım Aynı anda tüm hoparlörlerden aynı ses geliyor DVD player olarak Asus DVD'yi kullanıyorum, hoparlör seçimini 4 yada...
Arkadaşlar öncelikle söyle başlayayım :
BilgisayarımÖzelliklerDonanımAygıt Yöneticisi
Tıkladığımda çoklu ortam ses denetleyicisini göremiyorum orada Bakın Dikkat Ünlem sorunu falan değil bu aygıtlarımda hiç yok yani yüklenmemiş ikinci kez bu yuzden format attım hala yok bilgisi olan...
Arkadaşlar benim mous'um NIVA MS 70 modelinde bir mouse fakat driverini internette milyonlarca siteye baktım bulamadım ve frmtr nin bu konuda bir yorumu veya yardımcısı olabileceğini düşünerek buraya başvurdum Sizden download linkleri bekliyorum
Iyı forumlar
Arkadaşlar ben 5 ay önce intel d865perl anakartlı bilg aldım o zaman onboard ses kartı 6 kanal değildi şimdi 51 alcam ana karta yeni driver çeksem 51'i desteklermi yoksa illa yeni 51 ses kartı almam mı lazım?
Bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varsa cevap bekliyorum ayrıca ses kartında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.