Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ses sistemi kumandası

ses sistemi kumandası

Similar threads

Sony, portatif hoparlör ve TV kumandasını birleştirerek yepyeni bir cihaz üretme kararı aldı İlginç cihazın tüm ayrıntıları ve satış fiyatı haberde! Sony'nin yaratıcı tasarımlarda ürünler çıkarmadığını düşünenlerdenseniz bu haberimiz sizi şaşırtacak Aldığı kararla Sony, portatif hoparlör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Merhaba, Logitech marka güzel bir 51 ses sistemi aldım Alet çok güzel ses veriyor Ses kartım da SB Live! Value Fakat bir türlü DVD ve DivX (ac3) filmlerde o surround sesi duyamadım Aynı anda tüm hoparlörlerden aynı ses geliyor DVD player olarak Asus DVD'yi kullanıyorum, hoparlör seçimini 4 yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar öncelikle söyle başlayayım : BilgisayarımÖzelliklerDonanımAygıt Yöneticisi Tıkladığımda çoklu ortam ses denetleyicisini göremiyorum orada Bakın Dikkat Ünlem sorunu falan değil bu aygıtlarımda hiç yok yani yüklenmemiş ikinci kez bu yuzden format attım hala yok bilgisi olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar benim mous'um NIVA MS 70 modelinde bir mouse fakat driverini internette milyonlarca siteye baktım bulamadım ve frmtr nin bu konuda bir yorumu veya yardımcısı olabileceğini düşünerek buraya başvurdum Sizden download linkleri bekliyorum Iyı forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar ben 5 ay önce intel d865perl anakartlı bilg aldım o zaman onboard ses kartı 6 kanal değildi şimdi 51 alcam ana karta yeni driver çeksem 51'i desteklermi yoksa illa yeni 51 ses kartı almam mı lazım? Bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varsa cevap bekliyorum ayrıca ses kartında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt