Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ses tellerinizi gördünüz mü

ses tellerinizi gördünüz mü
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ses tellerinizi gördünüz mü ses tellerinizi gördünüz mü ses telleri nasıl bir formda ses telleri nasıl çalışır hakkında bilgiler her şey burada melekler Ses telleri diyince aklınıza ne geliyor meleklerim bizzat benim aklıma sıra sıra dizilmiş teller gelirdi defalarca kendimi bildim bilelisestellerinizigordunuzmu5c5937efe6aebalt :D Big Grin :D bir de düş gücü girince işin içine ben her konuştuğumda onların titreşerek ses çıkardığını falan düşünürdümSes telleri ile alakalı sorunları da herhalde duymuşsunuzdur,nodüller gibi falan bende düşünürdüm o telin üzerinde nasıl çıkar nodül diyesestellerinizigordunuzmu5c5937efe6aebalt :D Big Grin :D aman işte benim saçmalıklarımı geçelim bakın bakalım ses tellerimiz nasıl çalışıyorsestellerinizigordunuzmu5c5937f052a81gifalt :tik: :tik: :tik: video youtube;ajbcJiYhFKYhttp:wwwyoutubecomwatch?v ajbcJiYhFKY&feature playerembeddedvideo Evet beklemiyordu sanırım önceden görmeyenler böyle bir görüş fakat çok ilginç bir şey yok mi? Et parçası bildiğimiz ve sesimiz onun hareketiyle oluşuyorBilmediklerimiz çok meleklerim çook,bizlerinde görevi paylaşmak yararlı olmakHoşçakalın esen kalın meleklerimsestellerinizigordunuzmu5c5937f055faegifalt :6: 6 :6:  

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt