SeS Kar yağıyorduŞehir biran daşehiri sehir yapan objeler bir kar kütlesiyle örtüldüğü içinbir dağa benzemiştiMutluydumHep gitmek istediğim yer birden bire bahçeme gelmiştiSorunsuz geçen bir gecenin arkasında bahçeye çıkıp kara doya doya dokunuşum acilen bile fazla net bir şekilde aklımdaHafızam beni yanıltmıyor ise,başımdan şöyle bir durum geçmişti o gün Doğrusu öyle acayip bir durum değil,fakat yinede anlatmalıyımHava kararmak üzere idi ve ben açlığımı avuç avuç kar yiyerek geçiriyordumTek başımaydımBütün sokak,mahalle bomboştuVe acayip bir ses geliyordu bir yerdenKarla oynamaya ve bu olağandışı sesin cazibesine kapılmamaya çalışıyordumAncak bu çabam uzun süremediSesin emrine uyarak bahçe kapısına yöneldim,kapıyı açtım ve sağa dürüst,iradem dışında yürümeye başladımFakat aklım yarı yarıya ,kafatasımın içinde,onu koruyan suyun ortasında,kısır hafızalı bir balık gibi yüzüp duruyor ve bu yarım haliyle,beni bu hipnotik sesin emrinden çıkaramıyorduAyaklarım kaydı ve düştümAncak bu sadece üstümü ıslattı ve bana bir yarar sağlamadıSesin emriyle yürüyor,yada yerden yarım metre kadar havada uçarak ilerliyordumBu şekilde ne kadar gittiğimi ancak sesin kaynağına ulaşınca ve ses ihtiraslı notalarını törpüleyince anlayabildimBaşka bir şehire gelmiştimBu şehirde kar içindeydiVe tek bir canlı yoktuBelki vardı lakin gözlerim kapalı bolduğu için göremiyordumSes,gözlerime bir bez bağlamış,yalnızca kendisini ICODEduyarakICODE ilerlememi istemiştiBu yeni şehire gelince pat diye beni etkisinden çıkarmasını anlayamamıştımOlduğum yerde duruyordumKar büyük bir hızla yağıyor ve benide değil ediyordu