Sesi Çok Hoş Yarışmacısı Mutlu Kaya Kimdir ? 51294 51294 sesicokguzelyarismacisimutlukayakimdir5c5a4ffc71773sesicokguzelyarismacisimutlukayakimdir5c5a4ffc71773 400 720 Sesi Çok Güzel Yarışmacısı Mutlu Kaya Kimdir ? sesicokguzelyarismacisimutlukayabasindanvuruldu56471975559a75eb65a2jpeg51294 Sesi Çok Güzel Yarışmacısı Mutlu Kaya Kimdir ? sesicokguzelyarismacisimutlukayabasindanvuruldu56471975559a75eb65a2jpeg51294 Mutlu Kaya bir ilköğretim okulunun akarsu ocağında çalışıyordu Üniversiteyi kazanmasına rağmen fiziki olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya, yoksul bir ailenin kızı 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar Kaya 'Sibel Can'ı görünce şoke girdim, fazla şaşırdım, çok mutluyum Ben bir takım şeyler düzelsin istiyorum bundan böyle Ailem için, annem için, hayatım için umarım her şey istediğim gibi olur En azından okulum olur Şayet de bugün hayatımın dönüm noktası oldu Şayet de bundan sonradan fazla fazla mutlu olacağım' demişti Sibel Can, Mutlu Kaya'nın evini de ziyaret etmişti Genç kızın annesiyle tanışan şarkıcı alkışlar ve gözyaşlarıyla karşılanmıştı Anne tek göz odadaki yaşamlarını böyle anlatmıştı: 'Onu okutmak için her kapıya başvurdum Diyarbakır Dicle Üniversitesi Gövde Bölümü'nü kazandı, gönderemedik'