Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sesimle varım

sesimle varım
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sesimle varım meşhur şarkıcı Funda Arar albüm çalışmaları içerisindeyken yaptığı bir röportajında acayip şeyler söyledi KADINLIĞIMLA ŞÖHRET OLMADIM! 1548638458 1548638458 sesimlevarim5c4e5900313e2sesimlevarim5c4e5900313e2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberfundaaaa&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 10'UNCU SANAT YILINDA YENİ BİR ALBÜMLE SEVENLERİNİN KARŞISINA ÇIKAN FUNDA ARAR: ŞAN ELDE ETMEK İÇİN BASIT YOLU SEÇMEDİM ELİNE YÜZÜNE BAKILIR BİRİYİM KADINLIĞIMI ÖNE ÇIKARIP, TEZ ŞÖHRET OLABİLİRDİM! Pop müziğin sevilen sesi Funda Arar, 10'uncu sanat yılında 'Zamanın Eli' isimli yeni albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı Albüm öncesinde insanların kendisi hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için bir araştırma yapan Arar, meydana çıkan sonuçtan fazla hoşnut olduğunu söyledi Araştırmada 'eğlenceli müzik yapanlar' ve 'sanatsal müzik yapanlar' adı aşağıda iki kategorinin olduğunu gösteren Arar, şöyle konuştu: 'Halk beni sanatsal müzik yapanların içinde görüyor Mesleki açıdan beğenilmemek beni çok üzerdi 'Biz onu böyle dinliyoruz Çizgisini hiç değiştirmesin' gibi yorumlar geldi'  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,206Kullanıcılar
Üst Alt