Çağımızın toplumsal medya ile yarattığı sorunlardan biri olarak görülen vücut güvensizliği ve çekingenliği bilhassa genç yaştaki insanların müsabakası beklenen bir sıkıntıdır. İnsanların toplumsal medyada paylaştığı gerçek ya da photoshop dolu fotoğrafları kendi hayatı yahut vücudu ile karşılaştırması ile başlıyor bu sorun. Ne kadar da ünlü yahut hoş olsan da bu durumun yaşanabileceğini kanıtlıyor Billie Eilish.
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Billie Eilish, The Guardian ile yaptığı yeni bir röportajda bedeni hakkında hissettiği güvensizlik ve utançgaçlıktan bahsetti.
Giriş yap veya üye ol.
“Sosyal medyada birtakım beşerler görüyorum, daha evvel hiç görmediğim şekilde güzellikteler. Çabucak 'Aman rabbim, nasıl bu türlü görünüyorlar?' diye düşünüyorum." dedi.
Giriş yap veya üye ol.
Hoş müzikçi, kendisini diğerleriyle karşılaştırmamanın sıkıntı olduğunu itiraf ediyor.
Giriş yap veya üye ol.
"Bu karşılaştırma durumları beni çok etkiliyor ve makûs hissettiriyor. Yani, şu anki olduğum kişi ile gurur duysam ve hayatımdan çok mutluyum olsam da." dedi.
Giriş yap veya üye ol.
“Vücudumdan açıkçası pek mutlu değilim ancak kim o denli ki?"
Giriş yap veya üye ol.
Bununla birlikte, sahnede bol giysilerle performans sergilemek, Eilish'in vücuduyla ilgili sahip olduğu olumsuz fikirlerden uzaklaşmasına yardımcı olmuş.
Giriş yap veya üye ol.
"Her şeyi göstermeyen büyük ve taşınması daha kolay giysiler giymeyi tercih ediyorum bazen çok beğenilen durmayabiliyorlar" dedi. "Fotoğraflarda nasıl göründüklerini bile bilmiyorum."
Giriş yap veya üye ol.
Eilish, "Vücudumla inanamayacağınız kadar fecî bir alakam var bu yüzden yalnızca bol kıyafetleri kullanarak ilgimi kesiyorum." diye ekledi.
Giriş yap veya üye ol.
Billie Eilish ne kadar hoş olduğunu bilmiyor gerçekten. Umarım bir gün özelliklerinin ve görünüşünün ne kadar olağanüstü olduğunun farkına varabilir.
Giriş yap veya üye ol.
Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.