Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sessiz Oda Özeti-Lori Schiller

Sessiz Oda Özeti-Lori Schiller

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Gürültüsüz Oda kitap Özeti
Lori Schiller Kitapları
Gürültüsüz Oda Kitap konusu

Kitap Özet

“Burası tamamen yeterli yok Koltuktan uçamadım, dedi Etrafına bakındı “ Eğer beni pencereye götürebilirsen sana uçabildiğimi gösterebilirim

Buna inanıyordu Bu konuda hiç bir belirsizlik yoktu, bunu aslında yapabildiğini sanıyordu Eğer onu pencereye götürürsek elleri havada iki tarafına açılmış olarak yere çakılacaktı

Ne diyeceğimizi bilemiyorduk, biz de konuyu değiştirdik ve sonra hastaneden ayrıldık Ayrılırken sesi kulaklarımda çınlıyordu: “Uçabiliyorum baba, uçabiliyorum

On yedi yaşındaki Lori Schiller birbirine alt varlıklı bir ailenin tek kızıydı Altı yıl sonra birincil intihar girişiminde bulundu ve New York şehrinde kafasında ona ızdırap eden sesler ve üzerinde yırtık pırtık kıyafetleriyle sokaklarda dolaştı Lori Schiller bundan böyle tamamiyle olgunluğa ulaşmış bir şizofreni hastalığının bütün ortasındaydı Daima hastaneye yattı, rehabilitasyon merkezlerine sığındı, durumu kötüleşti, daha pozitif intihar teşebbüsünde bulundu ve sıkıcı olan mutlak bir çaresizliğin içinde yaşadı Ama kurtuldu
Hemen bu bireysel hayat öyküsünde Lori bizi, kendine ait gizli dünyasından içeri alıyor, onu iyileştiren doktorları ve hastalığı boyunca acı çeken ailesini de yanında alarak bu hastalıktan nasıl kurtulduğunu anlatıyor Düzgün, acıklı lakin şüphesiz yüceltici bir hikâye…
SESSIZ ODA akıl hastalığının yarattığı yıkıcı etkilere, sabrın ve cesaretin gücüne tanıklık eden çok iyi bir olağan

“Lori ile şizofreninin derinliklerine yolculuk ettikten sonradan, asla eskisi gibi olamayacaksını
Diane Sawyer

“Birincil sayfasından itibaren Lori'nin hikâyesi sizi etkisi altına alacak ve üzecek…
Şizofreni hakkında okunulabilecek en iyi kitap
Oakland Press *

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt