Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sessiz Sevmeler

sessiz Sevmeler
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
gürültüsüz Sevmeler “İki varlık iki yürek atar dururmuş uzaklarda​ ve bu varlıkların kalpleri kanarmış her gece​ Kalbim defalarca kanamaya mahkum sözde Bir kez de kanamasa yarı olmaz mı​ her zaman tek başıma yaşadım sevdamı Tek şahsiyet dünyamda fazla şahsiyet sevdim iri sevdim Sitem değil bu sözlerim sakın ha hatalı kavrama sevgili Gönül kırgınlığı bu fakat sana değil sen haklısın olur ya kırgınlığım iyice kendime gönlümeyüreğime bu yürek var ya bu kalp durur durur nerde imkansız var gider onu sever işte​ gürültüsüz sevmeye odaklı kalbim güya haykırırcasına hoşuna gitmek isterdim ama sevmeler daima dürüst, her zaman susarak mı olmalı? ben seni bir kenardan, sessizce, inceden mi sevmeliyim? özledim seni özlüyorum elimde yok​ Ruhun bensizliğin ağırlığını çekiyor mu şu dakikalarda bilmiyorum vebilmeyi deli gibi istiyorum​ Suskunluğun aşkından daha fazla deliye çeviriyor bilesin sessizliğinin yanında sensizliğine de hükümlü etme beni sevgili ne olur​ Özlemin bazen isyana yöneltse de kalbimi ve dilimi, gerçi orda, her nerdeysen işte orda beni de beraberinde götürdüğünü biliyorum Her an aklında olmasam da sevdam girdi ya bir defa yüreğine, arada hatırlasan da olur beni sitemim değil sana yüce gönüllü sevgili sitemim yok sana​ Bir yaprak misali salınsa da bedenin ardım sıra, bil ki katiyen izin vermem yere düşmene avuçlarımda saklarım sana ait olan herşeyi sakladığım gibi Keşke büyütebilseydin çocuk cesaretini ve keşke bundan böyle maziden biriktirmek zorunda hissetmeseydin ayrılmış kimliğiniÇok ihtiyacım var buralarda sana varlığına sıcaklığına sesine bırak mazi adına uygu şekilde kalsın geçmişte sen maziyi bende yaşadığın milyon yıllık aşkla lahza gerisini bırak yüreklerimiz yaşasın özlüyorum seni, her zaman ama gibi​ Hani hemen çıkıp gelsen, kollarına sarsan beni sıcacık sımsıcacık duygularla minik bir buse kondursan dudaklarıma İçsem hasreti dudaklarından kana kana​ İmkansızlığın takılsa da dikenlerine hayatımın seni hoşlanmak ne hoş sevgili çok güzelinanılmaz hoş Tarifsizseviyorum seni​ İçimde sakladığım kimsesiz aşkın sahibisin sen hep senmişsin beklediğim sana saklıyormuşum yüreğimdeki kırık yetim duyguları Aşksın bende hüzünsün göremediğim, dokunamadığım can yarımsöylenmemiş nice sevda sözümsün içimdeki yaralara şayet de tek çözümsün​ Bir alev düştü yüreğime bütün şuraya sevgili hani sol yanımda göğsümün hemencecik altındaki yer var ya alev ateş şu anda acaba diyorum hani tek isteğim bu ama acaba ben mi düştüm aklına uzanıp da yüreğimi mi tuttun ellerinle belki de kuruntu fazla istiyorum ya pek olmasını öyledir diye umut ediyorum işte ayıplama beni çok bekledim çünkü sitem olmalı mı aşkın içinde sevgili sitem etsem üzer miyim seni Onca vakit beklemişim seni sitem etmeden edemeden keza sen sevmesen de severim ama ben seni beni seviyorsun diye sevmiyorum ya sen olduğun için o yüreği ruhu taşıdığın için herşeyinle seviyorum​ Bu bizim masalımız değil mi sevgili sonunda katiyen düşmeyecek olan üç elma var yine de ama baki bir masal olsun bizimkisi varsın olmasın sonu Hani BİLSELER KISKANIRDI ya cümle alem bizi sevgimizi fakat varsın kimseler bilmesin yüzyılın en hoş aşk masalını biz biliyoruz ya sevgimiz var ya ne güzel sen ne güzelsin​ Sessiz sevmelere hükümlü ettin bu yüreği sevgili senden gelen her hoş şeyle birlikte buna da eyvallah​ Kalbim kalbine emanet yar ben ruhuna talibim​ Sema Şener​  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt