Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sessiz Yüzler

Sessiz Yüzler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ön çalışması ile birlikte 5 sene süren bu projede (çekimler 3 sene sürmüş) duymayan çocukların yüzlerindeki ifadeleri yakalamayı hedef edinilen bir alıştırma Onlar duymuyor ve konuşamıyorlardı Ama konuşamadıklarını, anlatamadıklarını, açıklamak istediklerini bakışlarına yüklüyorlardı

Gürültüsüz Yüzler isimli işitme engelli çocukların portrelerinden oluşan proje, İstanbul (2 ayrı yerde), Edirne ve Sakarya'da edinmek üzere 4 defa sergilendi

''Bu bakışları fotograflarken kesinlikle belirtilmiş pozlar verdirmedim ve suni ışık kullanmadım Karşımda istedikleri gibi durdular ve pencereden gelen ışık altında fotografları çekildi 44 siyah beyaz fotograftan oluşan bu çalışmamda duymayan çocuklarımın duygularını sizlere aktarmaya çalıştım ve her karede bambaşka duygular yaşadım''
Mehmet Özşimşek : Gürültüsüz Yüzler

Gürültüsüz YüzlerEdirne'de tahsis yapan Mehmet Özşimşek, İşitme Engelliler Okulu'ndaki öğrencilerinin portrelerinden oluşturmuş
*

858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt