Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Settlers 2 10th ingilizceye çevirmek

Settlers 2 10th ingilizceye çevirmek
0
159

Similar threads

Ben NBA LİVE 2007 oyunumu Türkçeye Çevirdim Geri İngilizceye Çevirmek İstiyorum Yardım edin Lütfen Bir dosya yerini değiştirmiştim dili değiştirmek için!
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sniper elite indirdim ve rusça çıktı forumda buna bnzer bi konu açılmış fakat link ölü Lütfen elinde ingilizce yada türkçe dil paketi olan warsa up etsin weya link wersin lütfen oyun rusça tamamen rusça hiç bişi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sa ben bfme 2 indirdim ancak rusça çıktı ingilizce yapıcam lang dosyasını bana atarmısınız ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaşlar Just Cause 2 torrent olarak indirdim,ama oyun rusşa çıktı ve oyun ayarlarında language'yi bulamıyorum rusçadan ingilizceye çevirebilmem mümkünmü ? eğer mümkünse nasıl yaparımşimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
ARkadaşlar ben black ops 2 indirdim dil ayarıda yükledim oyun açıyo ama rusça ayarlardan dili değiştir bulamadım yani language bilen biri bana resimli anlatabilirmi sürümüm bu Call Of DutyBlack Ops 2v 1001u3
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt