Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevda Demirel, Tuğba Altıntop’a köpeğin saldırdığına inanmadı

Sevda Demirel, Tuğba Altıntop’a köpeğin saldırdığına inanmadı
0
174

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Eski model ve müzikçi Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de arkadaşının “Akita” cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.

Hastaneye kaydırılan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.

“Eğilip yüzünü öpmek istedim”

Başına gelenleri anlatan Altıntop, “Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti.

Yüzümün sol tarafı parçalandı. Çabucak hastaneye gittik. Tabipler yapabileceklerini yaptı lakin ‘İz kalma ihtimali var’ dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.” dedi.

Şikayetçi olmadı

Köpeğin sahibi olan arkadaşından şikâyetçi olmadığını lisana getiren Tuğba Altıntop, “Şikâyetçi değilim, aslında ilgileniyor her şeyle. ‘Akita’ cinsi köpekler bu türlü saldırgan olabiliyor. Benim de daha evvel bahçeli konutumda ‘Macar Rottweiler’ köpeğim vardı. Fakat hiç bu türlü bir şey yaşamadık. Artık sitede oturduğum için ‘Pomeranian Spitz’ cinsi bir köpek besliyorum.” diye konuştu.

sevda-tugba_5038.jpg

“Hata bendeydi, onun özgürlük alanına girdim”

Saldırının hayvan sevgisini etkilemediğini, fakat kendine ders çıkardığını söyleyen Altıntop, “Bu vahim hücum hayvanlara olan sevgimi etkilemedi lakin bana ders oldu. Yanılgı bendeydi, onun özgürlük alanına girdim. Hayvanın cürmü günahı yok. Yanağını niçin öpüyorum ki? Bugün benim vefat haberimi de yazabilirdiniz, ben kaşındım. Hayvanları daima seveceğim fakat artık karakterini bilmediğim, tanımadığım hayvanlara daha temkinli yaklaşacağım.” şeklinde konuştu.

sevda-tugba_9388.jpg

“Hiçbir köpek yüze saldırmaz”

Saldırıdan günler sonra Tuğba Altıntop hakkında şok tez ortaya atıldı.

Bir devrin TV yıldızı olan Sevda Demirel, Altıntop’u kastederek “Hiçbir köpek yüze saldırmaz. Ya eline ya ayağına saldırır.” dedi.

sevda-tugba_4040.jpg

“Şiddet görmüş, hayvanların üzerine atıyor”

Demirel, “Bence o hanımefendi ya bir hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor.” diye konuştu.

Sevda Demirel, “Eğer haksızsam, o bireyden özür dileyeceğim.” diye de ekledi.

sevda-tugba_2238.jpg

sevda-tugba_9013.jpg

sevda-tugba_3623.jpg

sevda-tugba_1211.jpg