iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 4 adet patlıcan,
• 1 kutu krem peynir,
• ½ demet maydanoz,
• 1 adet yumurta,
• 2 kahve fincanı galeta tozu,
• 150 gr salam,
• 3 yemek kaşığı krema,
• 1 yemek kaşığı tuzot,
• 4 yemek kaşığı rende kaşar peynir,
• 1 çay kaşığı karabiber,
• 1 su bardağı sıvıyağ
Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyup sıvı yağda kızartın Çukur bir kapta kıyılmış maydanoz, krem peynir, kıyılmış salam, tuzot ve galeta tozunu iyice karıştırın Yumurta ve karabiberi ekleyin Kremayı ilave edin Patlıcanları fırın kabına yerleştirip ortalarını çatalla yarın Harcı ortalarına doldurun Üzerlerine kaşar peyniri serpip 180 derece fırında peynirler kızarıncaya kadar pişirin
• 4 adet patlıcan,
• 1 kutu krem peynir,
• ½ demet maydanoz,
• 1 adet yumurta,
• 2 kahve fincanı galeta tozu,
• 150 gr salam,
• 3 yemek kaşığı krema,
• 1 yemek kaşığı tuzot,
• 4 yemek kaşığı rende kaşar peynir,
• 1 çay kaşığı karabiber,
• 1 su bardağı sıvıyağ
Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyup sıvı yağda kızartın Çukur bir kapta kıyılmış maydanoz, krem peynir, kıyılmış salam, tuzot ve galeta tozunu iyice karıştırın Yumurta ve karabiberi ekleyin Kremayı ilave edin Patlıcanları fırın kabına yerleştirip ortalarını çatalla yarın Harcı ortalarına doldurun Üzerlerine kaşar peyniri serpip 180 derece fırında peynirler kızarıncaya kadar pişirin