Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elif Pehlivan Eski Sevdalar elif pehlivan kimdir elif güreşçi eski sevdalar Verdana, Arial, Helvetica, sansserifElif Pehlivan Eski Sevdalar 2008 SANATÇI BAYAĞI : Elif Güreşçi ALBÜM ADI : Eski Sevdalar YIL : 2008 COVER: 1549256791 1549256791...
sevdalar mı kısaldı yoksa bızım yureklerımız mı 1549075488 1549075488 sevdalarmikisaldiyoksabizimyureklerimizmi5c55042514b88sevdalarmikisaldiyoksabizimyureklerimizmi5c55042514b88 http:img162imageshackusimg1626915eliflendimmsevmelereusedx0 Yüreğim mi rahat geldi, ben mi sığmadım...
Şarkısı Çalınmamış,Sevdalar Gibiyim 1549085528 1549085528 sarkisicalinmamissevdalargibiyim5c552b5d19b3bsarkisicalinmamissevdalargibiyim5c552b5d19b3b http:i260photobucketcomalbumsii22gamze70117 Bir resme başlar gibi çizdim seni Görmeyen gözlerime yazdım, Duymayan kulaklarıma Aklıma...
Sevdalar sozde kaldı kitabı ozeti var mı?
Bir nesil Ahmet Gunbay Yıldız´ın yureğe tercuman olan ince ve hassas kaleminden dokulen romanlarla aşkı,cileyi,pişmanlığı,acıyı,kısacası tum insanı duyguları buram buram yaşadı Bir sozde denildiiği gibi 'Aşk ve olum buyuk kalpleri avlarmış' Onun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.