Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdam Gözlerinde Kaldı.

Sevdam Gözlerinde Kaldı.
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevdam Gözlerinde Kaldı Nedir baskı olan ? sen bekleyen olmamışsın kesin, Dokunmadokunma ve girişim bana, Son geldğin hatıra yaşıyorum Geldiğini görmedim Kokundan geldiğini bildim, Dokunmadokunma girişim Son geldğin hatıra yaşıyorum Hoşgeldin deyip, sana sarıldığım anda Ölmek istiyorum, Uyarı etdikkat et önündeki çukura düşme, Mezarımdır o çukur benim, Dokunmadokunma ve girişim Son geldğin anı yaşıyorum, sana sarıldığım anda, sana sarıldığım anda Vefat Etmek istiyorum Bellibelirlenmiş kokunda değişmiş, gelişinde değişmiş, sesinde değişmiş, Dokunmadokunma son geldiğin anı yaşıyorum, Sanasana sarıldığım anda Vefat Etmek istiyorum Bilirmisin? bilirmisin sen gittiğinden beri Gurbetteyim ben, Gurbet, kefen gibi bedenimi sardı, yalnızlık adım oldu, Sevdamsevdam gözlerinde kaldı, sevdam gözlerinde kaldı Sen gitmeden ölürsem eğer, önündeki çukura düşersem, Sevdamı emanet bıraktım sana, Bana bakamadın ama Sevdamısevdamı emanet bıraktım sana, Bilesinki Yalnızlık adım oldu, Sevdamsevdam gözlerinde kaldı alıntı  

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt