Sevdama Sana SEN HAYATLA YÜZLESMEM ; SEN INSANLARLA HESAPLASMAMSIN ! SEN EN GÜZEL YANILGIM ; SEN EN MASUM GÜNAHIMSIN ! SEN HIÇ VAZ GEÇMEDIGIM HIÇ VAZ GEÇMEYECEGIM ; SEVDAMSIN ! SEN O , DAIMA ANLATMAK ISTEDIGIM , O , HIÇ SÖYLEYEMEDIGIM , O , KIM BILIR ? BELKIDE HIÇ BIR ZAMAN VE ASLA SÖYLEYEMEYECEGIM ; S A R K I M S I N ! Sana koşuyorum sanma gözümün nuru Bu bir haykırıştır Koşan duygularımdır, ayaklarım yok Düşünüyorsam seni dalgalı akşamlarda Amacım sevmektir, Sarılmak yok uzat ellerini, tut ellerimden bu saatler de korkuyorum yalnızlıktan her yer karanlık gece uzun gece sessiz gece serkeş tut ellerimi tut oysa güneş doğsun üşüyorum Dava: Bir ask hikayesi Davaci: Yalnızlık Davali: Ayrılık Sahit: Yeminler Suçlu: Sevgilim Cinayet: Ebediyen sevecegim Dünyadaki tüm gülleri almayı Bunları ellerimle sana sunmayı Dikenleriyle avuçlarımı kanatmayı Kanımla Seni Seviyorum yazmayı Seni daha basit ikna etmeyi Sevgimle sana güven verebilmeyi Kalan zamanımızda birlikte mutlu olmayı Tanrım,geciktirme bize bunu sunmayı Varsın öyle olsun Kırsın kalbimi bakmaya kıyamadıklarım Ben hazırım, Korkmuyorum senden Vur,vurabildiğin dek Ama ben seni kalbimde Yaşıyorum Gidersen sen, üzülürüm ben! Kalırsan sırtımda kanatlarım Uçarım, uçarım, uçarım Gidiyorum diyenin gerisinde bakmak mı daha acı? Kalamam! diyenin paltosunu uzatmak mı? Sen söyle sevgili ! Gitmek mi kalmak mı?