Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevdan Bir Ateş Akorları,
Sevdan Bir Ateş Şarısı Gitar Akorları
EmDCEm
Senin alev gozlerin eritse şu ruhumu
EmDCEm
Buz olur kesilirim yanarken icim
C AmDEm
EmDC Em
Sesin bir ucurum cağırırsa beni
EmDC Em
Kuş olur ucarım yanarken icim...
Duş Sokağı Sakinleri Sevdan Bir Ateş akor,tab,nota
Sevdan Bir Ateş şarkısı nota
imagesdussokagisakinlerisevdanbiratesgitarnotasi5adaae370c78d
Em D C Em
Senin alev gozlerin eritse şu ruhumu
Em D C Em
C Am D Em
Buz olur kesilirim yanarken icim...
Kolay Calınan Gitar Parcaları
Kolay Gitar Notaları
Sevdan Bir Ateş
imageskolaygitarparcalar5ada3aa0c2c5b
Caddelerde Ruzgar
Am
caddelerde ruzgar aklımda aşk var,
Em
gece yarısında eski yağmurlar,
Am
şarkı soyluyorlar sessiz usulca
Em
ozledim şimdi cok uzaklarda
Am...
Ellerimin altından kayıp gider zaman
Gozlerimi diktim yollarına geliyor musun
Eridim yaktığım mumlar gibi geciyor zaman
Gozlerimi diktim yollarına donuyor musun
Donuyor aman dunya başım duman
Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan
Gittğinde yazdı sonbahar gecti
Ve butun mevsimler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.