Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdan Bir Ateş Notaları

Sevdan Bir Ateş Notaları
0
164

Similar threads

Sevdan ile duştum şarkı notası Sevdan ile duştum flut notaları Sevdan ile duştum şarkısının notası imagessevdaniledustumnotalari5ada7e6d01c53
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Sevdan Bir Ateş Akorları, Sevdan Bir Ateş Şarısı Gitar Akorları EmDCEm Senin alev gozlerin eritse şu ruhumu EmDCEm Buz olur kesilirim yanarken icim C AmDEm Buz olur kesilirim yanarken icim EmDC Em Sesin bir ucurum cağırırsa beni EmDC Em Kuş olur ucarım yanarken icim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Duş Sokağı Sakinleri Sevdan Bir Ateş akor,tab,nota Sevdan Bir Ateş şarkısı nota imagesdussokagisakinlerisevdanbiratesgitarnotasi5adaae370c78d Em D C Em Senin alev gozlerin eritse şu ruhumu Em D C Em Buz olur kesilirim yanarken icim C Am D Em Buz olur kesilirim yanarken icim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kolay Calınan Gitar Parcaları Kolay Gitar Notaları Sevdan Bir Ateş imageskolaygitarparcalar5ada3aa0c2c5b Caddelerde Ruzgar Am caddelerde ruzgar aklımda aşk var, Em gece yarısında eski yağmurlar, Am şarkı soyluyorlar sessiz usulca Em ozledim şimdi cok uzaklarda Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ellerimin altından kayıp gider zaman Gozlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geciyor zaman Gozlerimi diktim yollarına donuyor musun Donuyor aman dunya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittğinde yazdı sonbahar gecti Ve butun mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt