Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'sevdiğim adama karşı kedi gibiyim'

'sevdiğim adama karşı kedi gibiyim'
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
'sevdiğim adama karşı kedi gibiyim' “MERHABA DERKEN YÜZÜ YERİNE DIREKT BACAKLARINA KİLİTLENDİM NE YAPAYIM? DAHA ÖNCE HİÇ BU KADAR UZUN VE HOŞ BACAKLAR GÖRMEMİŞTİM ZATEN ANIDEN “BU EN HOŞ KAPAĞIMIZ OLACAK SÖZLERİ DÖKÜLÜVERDİ AĞZIMDAN Kendisine fazla güveniyor Karışık oranı sıfır Güzel olduğu kadar akıllı Cezaevinden çıktıktan sonradan yazdığı kitap 20 bin satmış Derhal de mankenşarkıcılar kervanına katılmaya hazırlanıyor Bİr defileyle başlayan iş hayatında birçok manâlı başarıya imza attı 1995’te düzenlenen Miss Model of Turkey yarışmasında birinci, Miss Model of the World yarışmasında da ikinci seçildi Yarışmada en iyi vücutlu model ödülüne de bedel görüldü Kısa zamanda Türkiye’nin en çok aranan modellerinden oldu Sivil Toplum Örgütleri ile müşterek gerçekleştirdiği takviye projeleriyle adından laf ettirdi Çoğu meslektaşının aksine siyasetle ilgili uzatılan mikrofonlara cevap verdi “Taraf olmaktan çekinmedi Aşık oldu Bedelini 6 ay hapisle ödedi Sıkı durun Bir ay sonradan Saddam’ın Askerleri filmiyle, önümüzdeki yılbaşında bir müzik albümüyle, sonradan da tiyatro oyunuyla, diğer kitaplar ve dizilerle karşımıza çıkacak Cezaevinden sonradan neler değişti hayatında? *Önceden çok yoğun yaşıyordum Kendime çok pozitif süre ayıramıyordum Sabah akşama dek hiç durmadan uyumayan bir şekilde koşturuyordum İki gün içine keza yurt içi keza de yurt dışı işleri sığdırdığımı biliyorum Hatta hiç unutmam bir defasında Yeşilköy’de miting vardı Uçağa yetişebilmek için havaalanına dek koştum Yani anlayacağınız aşırı derecede işkolik bir insandım Ama artık daha ağırbaşlı yaşıyorum hayatı Çılgınca çalışmayı düşünmüyorum Daha mı eksik çalışıyorsun? *Aynen o kadar Her defilede, açılışta beni bakmak istiyorlar 14 yıl baştan başa fazla sıkı bir tempoyla çalıştım fakat artık yeter! Bu olayların egzersiz hayatını etkilemesinden korktun mu? *Korkmaz mıyım, korktum kesinlikle Lakin bu iş kaygısı değildi Benim düşündüğüm insanlara kendimi nasıl açıklama edeceğimdi Çünkü herkesin kafasında farklı önyargılar oluşacaktı Bu durumdan nasıl çıktın? *Bunu açıklamak sahiden şiddet Allah, bana o kadar bir zorlama verdi oysa Natürel diğer taraftan yazdığım kitabın büyük etkisi oldu Insanlar beni anladılar Kitap iki ay içinde 20 bin sattı Cezaevi şartlarının sana öğrettiği en temel ne şey ne? *Gazetelerde birinci sayfasında çıkan Tuğba Özay’ın aslında üçüncü sayfada çıkanlardan hiçbir farkı yokmuş, onu öğrendim Emin standartlarda yaşayan halk için o hayatı yaşamak gerçekten çok uzaktan geliyor 40 kişinin girdiği tuvalete girmek, muhakkak saatlerde verilen sıcak suyla duş almak fiilen şiddet iş Kendimi pek düş edemiyordum, hiç uzaktan olmadığını anladım id Cezaevinden kalma alışkanlıkların var mı? *Hayır yok Ben oradaki yaşantıyı orada bıraktım Oradaki yaşantının zaten adi hayata taşınması mümkün yok ama şunu itiraf etmek istiyorum Bütün hayatımı orayla yaşıyorum, yani oradaki hayat gözümün önünden gitmiyor Tatile de gitmiş olsam, eğlenceli bir yere de gitmiş olsam oradaki hayat muhakkak gözümün önünden geçiyor Ailen kameralar önünde seni hep destekledi Peki ya dört duvar aralarında yalnız kaldığında ne yaptılar? *Beni desteklemeye devam ettiler Hayattaki en büyük şansım annem ve babam Annem çok anaçtır, babam ise dobra Kimsenin parasına puluna bakmaz Önüne Cumhurbaşkanı gelse, sevmiyorsa dönüp bakmaz Şahane kültürlü bir insandır Dediğim gibi benim en büyük şansım onun gibi bir adamın kızı edinmek Onun en büyük şanssızlığı ise benim gibi bir kızının olması Erkekler için fazla ağladın mı? *Çoook Döktüğüm gözyaşıyla şu an bir deniz oluşurdu Rasyonel bir insan olmamın yanına çok duygusalım Duygularımın mantığıma yenik düştüğü zamanlar çok oldu Niçin erkekler sana yeniliyor, neden yürümüyor ilişkilerin? *Çünkü beni taşıyamıyorlar Babam bile birlikte yemeğe çıktığımızda fotoğraflamak istediklerinde sıkılıyor ki babam medeni bir insandır Geçenlerde babamla konuşurken ona evlenmekten korktuğumu söyledim O ne dedi? *“Evlilikten korkma, yalnızca sen nasıl mutlu görünmek istiyorsan ilişki yaşadığın insanı da aynı şekilde mutlu etmeyi öğren İnsanların hayatında birtakım şeyler yaşanır Bunları kapatmak gerekiyor Yahut sen şunu yaptın, bunu yaptın diye kimseyi suçlayarak yaşayamazsın, mutlu olamazsın dedi Olur Ya de benim evlilikten korkma sebebim bu Özgürlüğüme fazla düşkünüm Birine bağlanmaktan korkuyorum Hayatında biri olunca bağımsızlık hissetmiyor musun? *Galiba Birlikte olduğum erkeklerin beni taşıyamadığını düşünüyorum O yüzden ilişkilerimde beni azıcık dizginlemek, bastırmak istedikleri oluyor İlişki içinde nasıl bir kadınsın? *Karşımdaki erkek tek bir kadınla birlikte olmaz Tuğba’yı hep Tuğba’yla aldatır erkekler Fazla eğlenceliyimdir, çılgınımdır Ama yeri kazanç ürkek bir kedi gibi de olabilirim Dışarıya fırtınada bir kaplanım içeriye girince limanda ise miço Erkekler bunu gördüğü için daha çok etkileniyor Her yönümü görür ve o yüzden bana sahip olmayı çok ister Tüm sevgililerim bana “Hayatımda meşhur, ünsüz çok kadınla beraberlik yaşadım ama tek aşık olduğum sevdiğim sen oldun demiştir Bu ilgi seni nasıl bir kadın yaptı? *Hiç lakin hiç şımarmadım Aksine erkeğin karşı bile daima delikanlı tavırdaydım Erkekler benim için hep şunu düşündüler Tuğba’ya ne yaparsam yapayım beni bırakmaz, sever, benim için fizana bile gelir Erkeklere defalarca bunu hissettirmişimdir Çünkü kimseyi ticari bir araç görmedim yalnızca sevdim Kalemim fiilen mükemmel komposizyonda derecem var *Mankenlikten sonraki adım albüm yapmak mı acaba, sizin albüm hikayeniz nedir? Doğrusu bu işin raconu böyle Lafı dolandırmaya lüzum yok Ben çalışmanın gücüne çok inanan bir insanım Bu konuda en güzel misal Demet Akalın’dır Fazla takdir ederim kendisini Kadın için her defasında “bitti bitti dediler O azim ve çalışmayla buralara geldi Acilen onun sırtını kimse yere getiremez çünkü çok çalıştı Çok da iyi para kazanıyor, Allah daha iyisini versin Hande Yener tezgartarlıktan geldi buralara, aynı şekilde Ebru Gündeş de Yani bunlar fazla farklı yerlerden gelip fazla başarılı olan ahali O yüzden denemek lüzumlu Ben de bir işe başladım mı tüm enerjimi veririm Bu lafı fazla duyuyorsunuzdur ama albüm harika oluyor! Siz şarkıcılıkta kendinizi nerede görüyorsunuz? *Bugüne dek bana albümle ilgili fazla öneri geldi Ancak şimdiye kadar defalarca reddettim oysa ben çocukluğumdan beri her zaman müzikle ilgilenmişimdir Daha önceki tekliflerde hazırlanmış hissetmemiştim kendimi, piyasanın o çarkında dönmek istememiştim açık konuşmak gerekirse Müzik sektörüne gireceksem her şeyi bırakmam gerekiyordu, bunu yapmaya cesaret edemedim Yapacaksam aslında nitelikli bir meslek gerçekleştirmek istiyorum Ne vakit gerçekleşecek bu albüm projesi? * yılının ilk aylarında piyasada olur Albümde aşk var, öfke var, hayatın içinden birçok şey var Ben yaratıcı bir insanım ve yeteneklerimin farkındayım Dolayısıyla sınırlı edinmek beni boğuyor Ölmeden önce irk benim yeteneklerimi görsün istiyorum Albüm şarkıların kendi şiirlerin arasından seçildi sanırım? *Evet bu gerçeten muhteşem Şiirlerim arasından bir derleme yaptık Benim kalemim fiilen çok iyidir, vaktiyle komposizyon dereceleri alırdım Şu Anda seçilen şiirlerim besteleniyor Çıkış şarkım Armoni ve ona çekeceğimiz klip çok konuşulacak Neden fazla konuşulacak? *Kafamda klibi dahil tüm kurguyu oluşturdum Şimdiye değin görünmeyen bir klip olacağını düşünüyorum Yapacaksam en iyisini yapmalıyım yok mi? Müthiş ve gizemli klibin yönetmeni kim olacak muhakkak mi? *Kafamda birkaç ad var açık konuşmak gerekirse Becerikli isimlerle amaçlamak istiyorum Mesela Metin Arolat, Tülay İbak, Tamer Aydoğdu bu isimleri beğeniyorum Müzik piyasasına antre yaparken sinemada da adınızı geçirdiniz *“Saddam’ın Askerleri adlı sinema filminde peşmerge kızını canlandırıyorum Ekim’de vizyona girecek Sinema filmi niçin daha önce yapmadığımı soruyorum kendime Bu film beni çok ilerletti, setlerde zaman geçirdim bundan böyle sinema filmi tekliflerine açığım Film projesinde olmamak büyük kayıpmış “Vay seni adam gibi görünen madam şarkısının hikayesi nedir? *Aslında tutkulu bir aşkı anlatıyor Benim karşımdaki insanı ilk etapta nasıl gördüğüm kendini bana nasıl gösterdiği ve ardından yapmış olduklarıyla gerçekte ne dek yanıldığımı anladığımın bir hikaye Tekrar bir kitap gelecek mi? *Ailem ve yayın şirketim bu konuda çok istekliler İkinci kitabım psikoloji üzerine bir egzersiz olacak lakin Ramazan ayı dışarıya odaklanabileceğim diğer zamanım yok Her şeyi birarada gerçekleştirmek güç meslek gecce