Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kişi beni istemiyorsa ne yapmalıyım

Sevdiğim kişi beni istemiyorsa ne yapmalıyım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
7 hatta nerdeyse 8 aydır tanıdığım kız arkadaşımla bi türlü sorunlarımızı aşamıyoruz Ben ona aleyhinde isteksiz olarak fazla kusur yaptım ve bana çok kırgın Bunu kendiside söylüyor Ben onu uzun zamandır sevdiğimi kendisine söylüyoeuö oysa o güven problemi olduğu için bunu yapamıyordu Bir iki ay önce bana sevdiğini söyledi lakin o günden sonra bi seviyorum bi sevmiyorum diyip durdu Bana kızgın olduğu ve kırgın olduğu zamanlar sevmiyorum diyordu Ağlayıpta bana hatalarımı söylediği süre veya başka zamanlar seni sevmiştim çok sevmiştin falan diyodu Ama sonra onjn üzerinden yine vakit geçip bişeyler olduğunda yeniden sevmiyorum diyordu Lakin ben sevdiğini gözlerinden anlıyordum En son yaşadığımız olaydan daha sonra bir türlü düzelemedik Beni bundan böyle sevmediğini beni istemediğini söylüyor Ve onu bundan böyle sıcacık bırakmamı istiyor Ben onu çok seviyorum Ne yapmalıyım bu konuda

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt