iltasyazilim
FD Üye
11 Sınıfa Gidiyorum Bu Yıl Sınıfa Bir Kız Geldi Resmen Dünya Güzeli Diyebilirim ve Bu Kız Diğer Kızlardan Farklı Olarak Namuslu ve Fazla Güzel Bir Ahlaka Sahip Biri Ben Bu Kızı Birincil Gördüğümde Derhal Hoşuma Gitti Tanıdıkça da İçininde Dışı Gibi Hoş Olduğunu Anladım ve Aşık Oldum Kızda Bağlı Güzel Olunca Buna Her Gün Çıkma Teklifi Yağıyordu Ve Hiç Biri Kabul Etmiyordu Bundan Böyle Onsuz Yapamaz Hale Geldim Daima Yanında Dolaşıyordum Beni En İyi Arkadaşı Olarak Görüyordu Bunun Yanına Dolaştıkçada Bunu Sevenler ( Sınıfın Yarısı ) Defalarca Berat Sevmiyorum Felan Diyosun Lakin Kuyruğu Oluyorsun Felan Diyorlardı Seviyorsan Söle Bize Felan Diyorlardı Bende Sölemez Olaydım Sevdiğimi Söledim Bu da Herkese Yaymış Kızın Kulağına Gitmiş Kız Eskisi Gibi Davranmıyor Konuşurken Gözlerini Benden Kaçırıyor Gün Geçtikçe Suratıma Bakmaz Oldu Bende Bunun Yakın Arkadaşına Dedim Oda Konuşmuş Felan Kız Aynen Şöle Demiş : Ben Beratı Dost Olarak Görüyordum Hiç Böyle Düşünmemiştim Felan Demiş Benlede Konuşmuyor İyicen Sinirlendim Sevdiğimi Bizzat Söledim Beni Sevmeni İstemiorum Dedim Yalnızca Eskisi Gibi Benle Konuş Dedim O Hala Surat Asmaya Devam Etti ve Ben Dayanamadım Bunun Yakın Arkadaşıyla Bu Konuyla İlgili Konuşurken Aniden Ağlamaya Başladım ( Istemeden Oldu ) Onu Seviyorum Felan Die Bağırdım Daha Sonra Kız Fark Etti Bunu Yanıma Geldi Berat Niçin Ağlıyorsun Dedi Bende Hiç Dedim Cilalı Dedi O Vakit Eskisi Gibi Arkadaş Olalım Dedi Bende Onu İstiyorum Zaten Dedim Ona Arkadaşımmış Gibi Rol Yapmaya Devam Halen Seviyorum Ve Fazla Kıskanıyorum Keşke Ağlamasaydım Şimdi Nasıl Düzeltirim Karizmayı