Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim Kız Başkasını Seviyor

Sevdiğim Kız Başkasını Seviyor
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Benim Durum birazcık karmakarışık
Ben Bizim sınıfta bir kızı seviyorum ve bu kız bizim sınıftaki bir çocuğu seviyor bağlı çocuk kızı sevmiyor ben kıza açıldığımda ise olmaz imkansız demişti hemen ise konuşmama müsade vermiyor ne msn de ne yüz yüze diğer çocuk ise sınıfta çok gizli kızın onu sevdiğini mahsus bazı hareketler yapıyor kızla müzik dinlemeler filan uyarmama rağmen beni dinlemiyor lakin kızada seni sevmiyorumda dedim diyor benim durumumda böyle malesef arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi tereddütteyim Onu çok seviyorum Geçen yıl o da beni seviyordu Lüzum hareketleriyle gerek de göz temasıyla beni sevdiğini hissediyordum Ama derhal her şey değişti O başka sınıfta Benimle akran kardeşiyse bizim sınıfta Kardeşine soruyorum kimi seviyor diye o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlarpsikolojim böylece bozuldukiher gün 45 ayrı hap içiyorum lakin faydası değilsigaraya başladıminşallah içkiyede başlamamSorunum çok büyük arkadaşlar Sevdiğim kız başkasını seviyorHemde kız benden 1 yaş büyük ve hiç konuşmadık o beni tanımıyor yalnızca facede ekliAma ben onun hakkındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Lise 3 e gidiyorum hiç tecrübe etmediğim bi durumla karşılaştımBir kıza aşık oldum ona açtırmak istiyorum göz göze bakmalar filan herşey iyide işi bozan şey Lise 2de hoşlandığım kızında benzer sınıfta olması işin fena yanı hala beni seviyor kız galiba tekrar tekrar bana bakmalar filan şuan ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar benim konularımı neredeyse hepiniz biliyorsunuz lakin yinede anlatıyım Mektep açıldığından beri aynı sınıftaki bir kız dan hoşlanıyorum ama artı utangaç olduğum dan mükemmel dostluk kurduğum söylenemez selamlama laşıyoruz arada bir sohbet ediyoruz ama kız gürültüsüz olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
herkese merhaba arkadaşlar konunun başlığından da anlaşıldığı gibi bizim sınıfta bir kız var ben ondan bir süredir hoşlanıyorum bunu bizim sınıfın öteki arkadaş canlısı olduğum kız arkadaşlar öğrenmiş ve hoşlandığım kızın ağzını aramışlar kız bizim sınıfta yalnızca benimle çıkmayı kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt