Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim Kız beni terketti Fazla kötüyüm..

Sevdiğim Kız beni terketti Fazla kötüyüm..
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Sevgili ablalarım abilerim büyüklerim küçüklerim uğurlu akşamlar;

Bi kız ile tanıştım başlarda çok iyiydik böyle sürekli aşkımlı canımlı cicimli konuşuyorduk ama sevgili değildik zamanla ona bağlandım sonradan çıkma teklifi ettim beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi uzatmadım bitmiş dedim yine konuşuyorduk fakat ben onu fazla seviyordum 3 hafta önce tartıştık kalbini kötü kırdım beni whatsapp facebookdan engelledi ama ben halen onu unutamadım ilk günki günlere dönmek istedim o günden beri fazla bi mutsuzluk çöktü üzerime derslerimde başarısız oldum(liseye gidiyorum) yemeği kestim bütün gün su içiyorum acıkırsam azami 2 tane elma yiyorum yada diğer meyveler adi yemeklerden baya uzaktan kaldım kesintisiz meyvesu yiyip içiyorum çok nadir adi yemek yemek yiyorum haftada 1 yada 2 beynimden onu silip atamadım çoğu süre evden çıkmadım kesintisiz eski mesajları okuyorum fırsat buldukça lüzum facebook gerek whatsapp aralıksız eski mesajları okuyorum okumak istemiyorum sahiden unutmak için silmek istiyorum mesajları yapamıyorum mesajları okumadan duramıyorum iyice içime kapandım evden çıkmıyorum tek arkadaşım telefon bilgisayar oldu fakat fazla sosyal birisiyimdir çevremdeki arkadaşlarım büyüklerim bu durumu farketti benimle konuşmak istediler ben kabul etmedimKonuyu buraya açıp sizlerden yardım edinmek istedim

3 Haftadan beri tek bir mesaj dahi atmadı bende atmadım fakat olmuyor ben kıza bir çiçek ve yanında bir kolye göndermek istiyorum ama kabul edermi etmezmi bilmiyorum ikilemde kaldım göndersemmi göndermesemmi diyeNe yapabilirim sizce ?

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt