Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kız bilmediğim bi sebepten küstü

sevdiğim kız bilmediğim bi sebepten küstü

Similar threads

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim lise 2 öğrencisyim arkadaşlar benim sevdiğim bir kız var ve bana küstü küsme sebebi ben çıkma teklifi etcektim konuşmak için çağırdım gelmedi daha sonra bana o gün ne söylüceğimi sordu bende söylemedim o günden beri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
arkadaşlar 2 gün önce numarasını istedim felan bende verdim numaramı kıza kaydetinmi diye sordum hayır üşeniyom dedi bende üstledim acilen kaydet diye sahiden kız mükemmel bir kız sonradan olay büyüdü sen bana güvenmiyormusun dedi daha sonra küstü işte bir sürü şey yazıyorum cvp vermior ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Sevglm bana küstü küsme sebebide buqn okula gelceme söz vermıstım konuscaktım lakin bi nedenden nedeniyle gıdemedım kusme ihtimali bu galiba küsdünüde en yakın arkadası soledi senden küsmüs küsme sebenide sen cok iyi biliomussn die okula gidip knsmadm die napa bilirim gidememe sebebimde basıdma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
herşey fazla hoş gidiyodu o bnden HOŞLANIYODU ben ise ona aşıktım nedenini bilmediğim olaydan dolayı bana küstü yüzüme bile bakmıyor + msnde slm atıyorm sana yazma diyorum umrumda değilsin anlsana diyor ve küsmesinin nedenini söylemiyor bugün okulda kızın biri teklif etti bana xD atama değişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Size bi olay anlatıcam lütfen okuyun Benim aslı diye bi arkadaşım var 8 de aynı sınıftaydık derhal ayrı okullardayız bir zamanlar pek konuşmazdık lakin hemen mesajlaşıyoruz kıza seni seviyorum dedim sonra kız bana küstü hiç beklemezdim falan dedi engelledi sonra 1 ay geçti aradan tekrar mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt