Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar fazla karıştı işler el atın bi fikirleriniz kayda değer
Şimdii uzun olabilir okuyan herkese çoktan teşekkürler
Ben okul değiştirdim gittiğim okulda çevrem gayet iyi her şey hatta fazla çok iyi sanırım karıstı biraz
Neyse uzatmıyım Geçen gün sevdiğim aşık olduğum kızı dışarı...
Merhaba 2019 üyeleri ben 7sınıfa gidiyorum 2 dönemden beri sevdiğim bir kız vardı onla çıkmak istiyordum fakat utangaçlıktan konuşamadım nese lakin artık beni tanıyor acilen o kızı etkilemek için nasıl davranmalıyım ?
nasıl giyinmeliyim ?
nasıl cool olurum ?
ve nasıl yakışıklı olurum ?
8...
Arkadaşlar takriben 6 aydır hoşlandığım bir kız var durum şöyle ama bu kız daha önce birisini sevmiş fakat adalet ettiği sevgiyi alamamış ve sevdiği birey,kızı aşağılamışKız o gün bugündür kimseye aşık olmamış lakin gelin görün ancak ben bu kıza aşık oldum
Bu 6 ay sürecinde ara sıra...
Her lahza sevdiğim kızı düşünüyorum Kız bi başkasını seviyor Ama sevdiği çocuk bunu sevmiyor Acaba bi şamsım olur mu diye içiç içimi kemiriyor Kızla fazla yakınız Arkadaşlıığımı yarmak istemem
Nasıl unutabilirim?
veya Ne yapmalıyım?
arkadaşlarpsikolojim böylece bozuldukiher gün 45 ayrı hap içiyorum lakin faydası değilsigaraya başladıminşallah içkiyede başlamamSorunum çok büyük arkadaşlar
Sevdiğim kız başkasını seviyorHemde kız benden 1 yaş büyük ve hiç konuşmadık o beni tanımıyor yalnızca facede ekliAma ben onun hakkındaki...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.