Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdigim kız galiba benden hoşlanıyo????

sevdigim kız galiba benden hoşlanıyo????

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar ben bizim mah bi kızdan hoşlanıyorum dun başıma bi olay geldi ben dun akşam o kızn evinin onunden gecrken baktım kız bi kankisi ve iki kücük kızla kendi apartmanlarında oturuolar mah de gürültüsüz oluyo gece neyse ben gecerken arkamdan bana söz attılar birisi benim için çok yakışıklı cocuk dedi galiba sevdigim kız dedi neyse ben hiç bişey demedim gittim sonradan dolaştım bu sefer bi 45 dk daha sonra yine onların mah geceyim dedim bakalım bu sefer napcaklar bütün onların mah gircem az kaldı kızn yanında bi kucuk kız vardı bakkalın onundeydi beni bi gordu bi koşmaya basladı dedim noluyo meger kızların yanına gitmiş ben mah girdim kucuk kız beni gosteriyodu sevdigim kıza bak geliyo gibilerinden kız da bana dogru baktı bende baktım daha sonra kafamı çevirdim bütün bunların yanından geciyodum tek basımaydım tekrar söz attılar sevd kızn arkadası o geliyo aslan burcu oleyy dedi bana bakarak sevd kızda bana bakıyodu ben sadece baktım ve gecip gittim

sizce bunlar ne kavrama geliyo??? bu olaydan beri kalbim çok fenaa atıyo

bugun kzı aradım lakin bulamdım yoktu sizce kıza açılmalımıyım destek lütfen
birazcık uzun oldu fakat kusura bakmayınn

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt