Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevdiğim kız ikili oynamıs

sevdiğim kız ikili oynamıs
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar sevdigim kız bana pek ümit veriyordu ancak anlatamam kalpler sözler şarkılar havada ucusuyodu bu gun cıktıgı erkekle gördüm bugun teklif edecektim kız görünce sasırdı falan

Similar threads

arkadaslar benim bir sevdigim kız var kızla cok samimiyetim değil tanısıyoruz ama samimiyet yok böyle oluncada ben bu kızla önce arkadaslıgımızı ilerletmek icin bi arkadasımızdan takviye istedim dedim birlikte yemege falan gidelim kac sefer dediysem hic olmadı bazen kendi diyor gidelim daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaslar sevdigim bir kız var vaktinde bana birincil 1 ay falan cok yakın davrandı ben nedenlerini simdi anlıyorum galiba zamanında benden hoslanıyordu simdi daha soguklastı yarı bana karsı ben onu cok seviyorum fakat birturlu soyleyemedim zaten 2 hafta once baskasıyla cıkmaya basladı ben cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
arkadaslar ben sevdigim kıza önerge etmistim sırt sırta zamanlarda 2 kezikisindede reddetti beni ancak öyle belli bisiler soyleyipte atmıyor beni basımdan ilkinde beni biliyorsun dedi ikincisindede arama beni falan dedi bende acık acık sole diyorum herseyi beni sevmiyormusun fakat acık acık sole...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Mrb arkadaslar Şuan pek berbat durumdayımki , çıktığım var lakin sevmiyorum eski çıktığımı unutamama gibi bir koşul laf konusu Çıktığım kız beni çok içten seviyor ve yarın doğum günüm bir sürü plan,acele içinde Benimse umrumda değilO kadar durgunum ki anlatamam Çevremdeki herkesi kırıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaslar gecen seneden beri sevdigim bir kız vardı yaklasık 45 ay önce teklif etmistim ve beni reddetmisti ondan sonralarda ustune gitmistim bu isin olması icin ve isler dahada kotu olmustu benimle hic konusmamaya baslamıstı gordugu yerde suratını cevirmeler yolunu degistirmeler msnden falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt