Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sevdigim kız bana pek ümit veriyordu ancak anlatamam kalpler sözler şarkılar havada ucusuyodu bu gun cıktıgı erkekle gördüm bugun teklif edecektim kız görünce sasırdı falan
arkadaslar benim bir sevdigim kız var kızla cok samimiyetim değil tanısıyoruz ama samimiyet yok böyle oluncada ben bu kızla önce arkadaslıgımızı ilerletmek icin bi arkadasımızdan takviye istedim dedim birlikte yemege falan gidelim kac sefer dediysem hic olmadı bazen kendi diyor gidelim daha...
arkadaslar sevdigim bir kız var vaktinde bana birincil 1 ay falan cok yakın davrandı ben nedenlerini simdi anlıyorum galiba zamanında benden hoslanıyordu simdi daha soguklastı yarı bana karsı ben onu cok seviyorum fakat birturlu soyleyemedim zaten 2 hafta once baskasıyla cıkmaya basladı ben cok...
Mrb arkadaslar
Şuan pek berbat durumdayımki , çıktığım var lakin sevmiyorum eski çıktığımı unutamama gibi bir koşul laf konusu
Çıktığım kız beni çok içten seviyor ve yarın doğum günüm bir sürü plan,acele içinde
Benimse umrumda değilO kadar durgunum ki anlatamam
Çevremdeki herkesi kırıyorum...
arkadaslar gecen seneden beri sevdigim bir kız vardı yaklasık 45 ay önce teklif etmistim ve beni reddetmisti ondan sonralarda ustune gitmistim bu isin olması icin ve isler dahada kotu olmustu benimle hic konusmamaya baslamıstı gordugu yerde suratını cevirmeler yolunu degistirmeler msnden falan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.