Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdiğim kız ile...

Sevdiğim kız ile...
0
141

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Ben lise son sınıf öğrencisiyim2 senedirde sevdiğim bi kız var sınıf arkadaşımokula girmeden öncede tanışıyorduk onla Geçen yıl açılabildimCevabı ben seni dost olarak görüyorum ve senden bunu dinlemek istemezdim oldu ve çekti gitti Ve benle o gündne beri hiç konuşmadı Bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Dershanede sevdiğim bir kız var yaklaşık 3 ay oldu sadece bakışıyoruz ara sıra fazla ümitleniyorum olacak diye bazende emin olmaz diyorum acilen olduğu gibi Kızla konuşamıyorum çünkü hiç yalnız gezmiyor aralıksız kız arkadaşlarıyla geziyor bende bugüne dek kimseye yüz yüze açılmadım kız fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Arkadaşlar sevdiğim bi kız var beni sevmiyor ama aramız cok iyi ve haftaya 1 aylıgına ankaraya gidecek msn de filan konusamayacaz kızla lakin o kadar bişey yapmalıyım ama aklından cıkmamam lüzumlu ankaradayken defalarca beni düşünmesini istiyorum ama nasıl? ne yapmalıyım fikri olan varsa yazsın
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar benim sevdiğim bir kız diğer okula gidiyo aramızdaki ilişkilerin bozulmaması için neler yapmalıyım ? İkimizde ayrı okullarda okuyoruzda takviye edin lütfenn
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sevdiğim Kız Başkasıyla Çıkıyor ne yapmalıyım dün çıkmaya başladılar Kız çok taş çocuk çömez ama yakışıklı bende yakışıklıyım fakat onu seçti benzer sınıftayız kızla fakat fazla konuşmuşluğumuz değil ne yapmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt