Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kız küstü

sevdiğim kız küstü
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim lise 2 öğrencisyim
arkadaşlar benim sevdiğim bir kız var ve bana küstü
küsme sebebi ben çıkma teklifi etcektim konuşmak için çağırdım gelmedi daha sonra bana o gün ne söylüceğimi sordu bende söylemedim o günden beri bana küs ne yapmalıyım sizce yanıt yazan herkese teşekkür ederim

Similar threads

arkadaşlar 2 gün önce numarasını istedim felan bende verdim numaramı kıza kaydetinmi diye sordum hayır üşeniyom dedi bende üstledim acilen kaydet diye sahiden kız mükemmel bir kız sonradan olay büyüdü sen bana güvenmiyormusun dedi daha sonra küstü işte bir sürü şey yazıyorum cvp vermior ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşlar önceki konumda size bir kızdan bahsetmiştim her şeyin iyi gittiğinden bahsetmiştim Yine her zamanki gibi hoş hoş konuşurken diğer bir kız muhabbeti açıldı ve aramız bozuldu maalesef Daha Sonra ''bana söylediğine bak diğer bir kızdan bahsediyorsun birde sana layık veriyorum diyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Forumda yeniyim yani forumlarda yaklaşık olarak yeniyim ve birazcık çaylağım o yüzden yanlış bişey yazdıysam veyatta hatalı biryere yazdıysam şimdiden özür dilerim Arkadaşlar Benim aşık olduğum ve sevdiğim bir kız var bundan 1 bucuk sene evvel bir sayfada tanışmıştık ben sayfada yöneticiydim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
merhaba arkadaşlar dersanede sevdiğim bir kız var aynı sınıftayız lakin hiç konuşmuyorum kızla nedeni evvelden bir saçmalık yapıp telefondan teklif etmemdi Öneri derken de çıkma teklifi değil tanışma teklifi Lakin kızın yarı ilgisi oldugunu seziyorum nedeni ise arkadaşlarımdan birkaçı sevdiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhabalar Arkadaşlar En Tekrar Başlatmak İstiyorum Gerçekten Çirkin Biri Değilim Dünya Güzelide Değilim Olağan Bir Kızın İstediği Şartlarda Bir Tipim Var Bunu Yazmamın Nedeni Konu İçerisindedir Bütün Tecribeli Arkadaşlarımdan Yardımlarını Bekliyorum Arkadaşlar Benim Ortaokulda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt