Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevdiğim kız nişanlanmış:(

Hoş geldin! therecep6177qq tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
sevdiğim kız nişanlanmış:(
0
158

Similar threads

Arkadaşlar sınıftan sevdiğim kız vardı acilen sınıflarımız değiştirilmiş ast sınıfımda ve ben bu kıza garip vuruldum benzer sınıfta olmayı istiyordum sırf o umut ile okulların açılmasını bekliyodum lakin değiliz malesef Sevdiğim kıza başlatmak istiyorum lakin çok hoş bi kız en yakın arkadaşıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Sevdiğim kız ile öpüşmek istiyorum lakin sıcak bakmıyor öyle ikna yolu olarak neler yapmalıyım
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Selamlama arkadaşlar şart fazla vahim acele yardım edin Arkadaşlar derhal sevdiğim bi kız var ve kesintisiz onu peşine düşüp takip ediyorum Kendi sınıflarında bi kız var ve onunda bi sevgilisi var Çocuk yakışıklı olduğu için azıcık çocuğu izlemeye karar verdim Geçen gün beden dersleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar sevdiğim kız diğer okula gidiyor ne yapıcam
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sevdiğim Kız Başkasıyla Çıkıyor ne yapmalıyım dün çıkmaya başladılar Kız çok taş çocuk çömez ama yakışıklı bende yakışıklıyım fakat onu seçti benzer sınıftayız kızla fakat fazla konuşmuşluğumuz değil ne yapmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt