Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdiğim kız yanıt vermiyor .s :(

Sevdiğim kız yanıt vermiyor .s :(
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kızla 3 aydan beri konuşuyoruz baya samimiyiz seviyorum onu oda bei güzel bulduğunu söylemişti lakin artık mesajlarıma bazen cevap vermiyor ve bu beni sıkıyor üzüyor defalarca aklıma takılıyor nedeni nedir acaba apaçık hiç bir şey yokken

Similar threads

Öncelikle hepinize merhaba, konuya şöyle başlıyayım ; Ben bir zamanlar farklı bir lisede okuyordum ve okulda popüler kişilerden birisiydim, hatta okulda bir çok kişiyle çıktım Sonra bir kız vardı ismi atıyorum X olsun, bu kız benden hoşlanıyordu adeta bütün okulun dilindeydi hatta benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum: Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar daha önce konu açmıstım başıma yeni olaylar geldi lütfen hafıza verin :S eskileride buraya yazıcam yenileride okuyup yorum yaparsanız sevinirim Önce yazdıklarım 17 yaşında bir erkeğim Derslik arkadaşımı seviyorum Bu 2 seneden beri var hoşlantı yada gelip geçen bir şey değil yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
merhaba arkadaşlar ben forumda açılan konulara hep bi açıklama yapardım bi tedavi arardım fakat kendi derdime bi türlü bi tedavi bulamadımbugün olayları taa bitmiş anlatıcamnerden nereye işte ne yapmam gerektiğine karar vericem vede ben onla facede tanıştımresimlerini gördüğümde fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ben hayatımda Lise 2 de bir kız sevdim Fakat fazla seviyordum Dünyalar dek Gözlerinin rengi yeşildi Çok seviyordum Buraya yazmakla anlatamam Lise 2 de ona sevdiğimi söyledim 3 hafta daha sonra Konuştuk ettik 4 gün çıktık 12 Mayıs Perşembe 16 Mayıs Pazartesi 2019 Benden ayrılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt