Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kız...

sevdiğim kız...
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bu kız için daha öncede bir soru sormuştum belki bilen vardır Bu kızı sahiden cidden hayatım pahasına seviyorum okulda bağlı yanayız bana sarılır bazı dersler omzumda geçiyor yaklaşık olarak öpüşecek değin yakınız ama lakin lakin kızın çıktığı biri var deliricem arkadaşlar benimle geçirdiği vakti üç de birini geçiriyor anca o çocukla falan ama bana bu çocuktan hiç bahsetmiyor ikimizin müşterek bir arkadaşı tamamen alıyorum bu haberleri ve bugün çocukla yemeğe çıkmışKızın peşini falan bırakıcam bundan böyle diyorum uğraşmıycam diyorum bir hafta her tarafında başka bir yerde oturdum soğuk davrandım sonraki hafta omzumda uyudu Benim ondan hoşlandığımı belirli anlamıştır bundan belirsizlik etmeyin fakat biçare kaldım yorumlarınız için çoktan teşekkür ederim arkadaşlar hepsini büyük bir dikkatle okuyorum

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,965Kullanıcılar
zoltexx31Son üye
Üst Alt