Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kıza açılamıyorum

Sevdiğim kıza açılamıyorum
0
176

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar lütfen bi çıkar yolu gösterin artık baqna sevdiğim bi kız war lakin ona açılamıyorum kızlara karsı utangaçlık yapıorum yanımda oturduğu halde bir merhaba bile diyemiorum tek ona deil örneğin herhangi bir kıza ağzım kitleniyor güya of of of lütfen destek edinnnnnn

Similar threads

ilk olarak merhaba arkadaşlar, ben emre burada sizden destek olmak için bulunuyorum direkt konuya girmek istiyorum çok çaresizim lise 1 e gidiyorum arkadaşlar, bizim sınıfta görebileceğim uzaklıkta bir kız var, ona okulun daha birincil günü aşık oldum birincil günden beri dersi dinleyemiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
SELAM ARKADASLAR GELGİTLİ Bİ KIZI SEVDİM Bİ YERE KADR ELDE ETTİMDE FAKAT BİLYİYOM HAYATIMIN HATASINI YAPTIM GÖNDER BIRINCIL INKAR EDŞİNDE HAYIR YEDİKTEN SONRA KABUL ETMEMELİYDİM KABUL ETTİM VEDE BASIMA NELER GELDİ AŞAGIDA ben tekrar tekrar çevremdekilere güvendim sorunda burda dost dediğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Selamın Aleyküm arkadaşlar Ben lise 2 den terk bi ögrenciytim suanda babamın torna atölyesinde calısıorm fakat öle sandıqınız gibi bir yer deil yag leke pas gibi olaylar yoq Nese konya gelelim simdi tabi tarafda bir tne stajer kız geldi benim yaşlarımda ve stajıda bitmek üzere sanırm 45 aydır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
merhaba arkadaslar matem 17 konuya girim bugün arkadasla okulun bahçesinde oyun oynarken 3 kisilik bi grup kız önümden geçti biri bana bakip gülmeye basladi sonra dierleride güldü eksik ilerlediler sonradan birine baktim içlerinden gene bana bakip güldüleraslında kızlar tipsizde deil bu gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar ben içimi kardeşimmişsiniz gibi dökücem Ilk Olarak biz kızla benzer okula gidiyoruz lakin sınıflarımız başka yerde Ben hiphop dinliyorum özentilikten nedeniyle cap almıştım bi kere taktım daha sonra o dolapta tıkalı kaldı öylece Bende kızın kardeşine verdim fakat y*vş*klık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt