Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kıza nasıl bir çıkma teklifi edebilirim? sevdiğimi nasıl söyleyebilirim?

Sevdiğim kıza nasıl bir çıkma teklifi edebilirim? sevdiğimi nasıl söyleyebilirim?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sevdiğim bir kız var aynı bölümdeyiz 3 hafta olucak tanışalı bir tanışmamız oldu 3 gün içinde cep telefonları ile konuşmaya başladık çok samimiydik fakat kızın bir sevgilisi vardı onu seviyodu beni sade arkadaşı dostu olarak görüyodu canım falan diyordu iyi geceler, günaydın mesaj'ları atıyoduk birbirimize 3 gün önce sevgilisinden ayrıldı ve bana onu seviyorum özlüyorum falan diyodu arkadaşı dostu gibi görüyodu lakin kardeşim kankam falan demiyordu sevgilisini hatırlamamak için bir kankasının yardımıyla diğer çocukla çıkmaya başladı çok yakışıklı diye o da bizim bölümde hemen onla çıkıyolar ama ben kızı seviyorum bugün azıcık aramız kötü oldu o çirkin falan dedim sorunun ne niye öyle diyosun falan dedi Sevgilisinden ayrılmasını bekliyodum ayrıldı fakat biraz bekliyim 1 ay daha sonra öneri ederim düşüncesine yattım derhal o çıkmak için çıktığı çocuğu sevmeye başladı ve hala da çıkıyolar beni artık unuttu bıraktı mesajlara da öyle cevap vermiyor sevdiğimi bildirmek istiyorum arzetmek istiyorum ama sevgilisi varken nasıl teklif edebilirim orasıda farklı bir konu unutamam kurduğum hayalleri yapmak isitiyorum vazgeçemem unut o nasıl ilişki falan diyecekseniz hiç demeyin bir yardımcı olsanız da şu sevdiğime kavuşsam şu yalnızlıktan kurtulsam? bir çıkış yolu gösterin ne yapabilirim?

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt