Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kıza yapılanı kabul etmedim başıma gelenler.

Sevdiğim kıza yapılanı kabul etmedim başıma gelenler.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SELAM ARKADASLAR GELGİTLİ Bİ KIZI SEVDİM Bİ YERE KADR ELDE ETTİMDE FAKAT BİLYİYOM HAYATIMIN HATASINI YAPTIM GÖNDER BIRINCIL INKAR EDŞİNDE HAYIR YEDİKTEN SONRA KABUL ETMEMELİYDİM KABUL ETTİM VEDE BASIMA NELER GELDİ AŞAGIDA
ben tekrar tekrar çevremdekilere güvendim sorunda burda dost dediğim kişiler sevdiğim kız hakkında o kız senle dalga geçiyor o kızdan sana hayır gelmez diyolardı bisey demiyordumişte kız tam bırakıp gitmeye yakın kıza küfür ettiler kızın haberi yok yanımda kıza küfür ettiler bunu kaldıramadım adam olun dedim ters çıktım bi zaman arayı soguk tuttum kızla konuşurken bile kız senle dalga geçiyor diyolardı bende kıza sert cıkyordum fakat o kız böylece değil diyodum en son kızı bunlar yüzünden istemedigim seyler yaptırdım kısacası kız bunların yüzünden bana dayanmadı arkadas dediğim kişiler yüzünden kızı kaybettimbi zaman kızla bitirmiştim kıza msj attım arkadaslarıımın doldurusuna geldim bana kızın senle dalga gectigini o kızın sana bi hayrı dokunmayacagını kısacası kızın hakkında dediklerini söyledim küfür hariç bide kıza onlarla muhatap olma dedim kız hiç bisey yazmadı özetle benden korku etti bide kıza msj atıyodum kesintisiz işte ikna etmeye calısıyodum o istemiyorum diyodu en sonunda kızın arkadasına vazgecitgimi yazdım kızın arkadası basladı hakaret etmeye dayanamadım hakaret etmedim ama susmadım bana yapılana karsı işte kız gitmiş abisine şikayet etmiş beni abisi msj attı serefsiz telefonunu ver diye ben onun telefonunu istedim konustum böyle böyle dedim yine küfürden bahsetmedim abisi öyle yapan bi kızı neden istiyon dedibidaha kardesime yaklasırsan diye tehdit etti bende korkmadım lakin istemiyosa yaklasmam dedim
bugun o cocuklar gidip kızla konusmuslar kız benim msjları göstermiş msj attılar sen kızla 4 ay çıkmışsın bizi kızın abisine şikayet etmişsin diyebende sinir oldum cünkü yalan tm o msjları ben attım fakat kızla cıkmadım bide kızın abisine şikayet etmedim tek kızın arkadasını sikayet ettim beni dolduruyor kıza karsı dedimbide cocuklar bana bida o kızla ugrasmıyacan diyede korkutma etti

GELDE küplere binme ressam arkadas dediklerin kıza küfür ettcek kız hakkında tesadüfen konusacaklar sen susmuyacan gidip kıza anlatcan kız senin yanına olmuyacak gidip o çocuklara msjlarını göstercek ki kıza küfür ettilerde demedim gelde işin içinden cık artist yediremedim kendimeeeeeeeeeeeeeeee valla cok kötü oldum kız için ne yaptıysam olmadı cok sevdim olmadı korudum olmadı onun için kavgayı göze aldım tekrar olmadı oda bi zamanlar sevdi beni fakat acilen nefret edilen şey ediyor benden her yerden engellledi en minik yaklasırsam yanına basım belaya gircek beni aLLah biliyo ya sırf onun için neler yaptım

simdi sanatkâr serefsizmiyim yapılanı kabul etmedim diye susmadım diye her küfrü her lafı diyip gecseylermiydi

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt