Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kızı ailesi elimden aldı ne yapmalıyım

sevdiğim kızı ailesi elimden aldı ne yapmalıyım
0
187

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bir kızı sevdim fazla güzel bir ilişkimiz vardı ama ailesi onu elimden aldı göstermiyorlar iletişimimi kestiler ne yapmalıyım aşk acısı çekiyorum tezgâhtar olun lütfen teşekkürler

Similar threads

ya ben bu kız milletini anlamıyorum kız arkadaşımdan 3 hafta önce ayrıldık kavga ederek değil hemde anlaşarak olmuyordu yürümüyordu ilişkimiz doğrusu ilişki güzel gidiyordu ama ailevi sorunlar vardı dün bana msj attı evleniyormuş beynimden kaynar sular döküldü yarı ben ayrılık acısı yaşarken o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Evet şart şöyle Sınıfımıza yeni bir kız geldi Kendisiyle aramı kurdum ve gerçekten başta bir kıza aşık oldum Onunla zaman geçırmeye başladık falan zaten bizim eve yakın kalıyordu Şuan 12 sınıftayız neyse işte beraber gidip geliyorduk bir kere işte numaram falan yazılı defteri falan ve birde bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkadaşlar sevdiğim kızla 20 gün baştan başa konuştuk ben bu kızı öncedende biraz tanıyordum zaten daha sonra birbirimizi iyice bilinen felan buluştuk konuştuk gezdik ve bi kaç gün önce açıldım ve cevabı şu oldu ben erkeklere güvenemiyorum ondan sonradan yeniden konuştuk işte ben seni çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Baylar ben bi kızı fazla sevdim bu konuyu fena bir aşk konusunda belirtmiştim neyse acilen o sevdiğim kızın bi ilişkisi varmış ama babası öğrenmiş ve o çocuklada ilişkisini kesmiş ben o kızı hala seviyorum neyse o kızla munasebetimiz olduğu zaman okula yayılmıştı ve tüm o yayılmayı benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Merhaba arkadaşlar Ben lise son sınıf öğrencisiyim2 senedirde sevdiğim bi kız var sınıf arkadaşımokula girmeden öncede tanışıyorduk onla Geçen yıl açılabildimCevabı ben seni dost olarak görüyorum ve senden bunu dinlemek istemezdim oldu ve çekti gitti Ve benle o gündne beri hiç konuşmadı Bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,013Kullanıcılar
xanzal00Son üye
Üst Alt