Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir kızı sevdim fazla güzel bir ilişkimiz vardı ama ailesi onu elimden aldı göstermiyorlar iletişimimi kestiler ne yapmalıyım aşk acısı çekiyorum tezgâhtar olun lütfen teşekkürler
ya ben bu kız milletini anlamıyorum kız arkadaşımdan 3 hafta önce ayrıldık kavga ederek değil hemde anlaşarak olmuyordu yürümüyordu ilişkimiz doğrusu ilişki güzel gidiyordu ama ailevi sorunlar vardı dün bana msj attı evleniyormuş beynimden kaynar sular döküldü yarı ben ayrılık acısı yaşarken o...
Evet şart şöyle Sınıfımıza yeni bir kız geldi Kendisiyle aramı kurdum ve gerçekten başta bir kıza aşık oldum Onunla zaman geçırmeye başladık falan zaten bizim eve yakın kalıyordu Şuan 12 sınıftayız neyse işte beraber gidip geliyorduk bir kere işte numaram falan yazılı defteri falan ve birde bazı...
arkadaşlar sevdiğim kızla 20 gün baştan başa konuştuk ben bu kızı öncedende biraz tanıyordum zaten daha sonra birbirimizi iyice bilinen felan buluştuk konuştuk gezdik ve bi kaç gün önce açıldım ve cevabı şu oldu
ben erkeklere güvenemiyorum
ondan sonradan yeniden konuştuk işte ben seni çok...
Baylar ben bi kızı fazla sevdim bu konuyu fena bir aşk konusunda belirtmiştim neyse acilen o sevdiğim kızın bi ilişkisi varmış ama babası öğrenmiş ve o çocuklada ilişkisini kesmiş ben o kızı hala seviyorum neyse o kızla munasebetimiz olduğu zaman okula yayılmıştı ve tüm o yayılmayı benim...
Merhaba arkadaşlar Ben lise son sınıf öğrencisiyim2 senedirde sevdiğim bi kız var sınıf arkadaşımokula girmeden öncede tanışıyorduk onla Geçen yıl açılabildimCevabı ben seni dost olarak görüyorum ve senden bunu dinlemek istemezdim oldu ve çekti gitti Ve benle o gündne beri hiç konuşmadı Bundan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.