iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkdaşlar Ben aslen İstanbulluyum İzmir ege ünv son sınıf öğrencisiyimİzmirde dost ortamı ile evde yaşıyoruzSevgilimde ege ünv son sınıf bundan 2 gün önce 24 mart cumartesi gecesi bornova küçük parkta gece eğlenmeye çıktıkBir mekanda baya içtik eğlendik falan gece 3 oldu mekandan ayrıldık sevgilimin yanında konut arkadaşı'da vardı gece geç saat olduğu için bize gidelim bizde kal eve gitme bu saatte dedi sevgilimHerneyse onlara gittik falan fakat kafamız fazla güzeldi yarım yamalak hatırlıyorum o gece neler olup bittiğini o gece eve gider gitmez uyumaya çekildik ben lakin beni uyku tutmadı yataktan kalktım yarım saat kadar daha sonra mutfağa gittim su almak için sevgilimin arkadaşıda peşimden geldi mutfağa bir anda bana sarıldı falan alkollü olduğumuz içinde anlıyamadım neyin ne olduğunu devamı geldi ne yazıkki herşey olup bittikten sonradan alkolün etkisiyle kızın odasında yatakta uyuya kalmışızSevgilim sabaha aleyhinde beni yanında göremeyince kalkmış kızın odasına geldi bizi bastı ne yazıkki uygunsuz bir halde kıyamet koptu ast ben neye uğradığımı şaşırdım sevgilime söylüyecek birşeyde bulamadım ne yapıcağımı bilemedim evden çekip gittim 2 günden beride konuşmaya çalışıyorumNe telefonlarımı açıyor nede evin kapısını açıyor arkadaşıylada evleri ayırıyolarmış kıyamet kopmuş ailelere falan yansımış olaylar alt tüm açıklığıyla deil üstü kapalıBen sevgilimi fazla seviyorum ve ciddi düşünüyordukOnsuzda yapamam 3 yıllık bir birlikteliğimiz var içki kurbanı oldum arkadaşlarBiliyorum hatalıyım çok büyük bir eşşeklik ettimKendinizi benim yerime koyun lütfen napıcağımı nasıl başa çıkacağımı bilemiyorumYardımlarınızı düşüncelerinizi ve en mantıklı yapmam gereken şeyleri siz değerli arkadaşlardan bekliyorum