Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızı bundan böyle midem almıyor

Sevdiğim kızı bundan böyle midem almıyor
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese iyi akşamlarBenim 2 takvim bir ilişkim olduKız arkadaşım kesintisiz bana trip atmaktan sitem etmekten kavga çıkarmaktan başka bir şey yapmadıArtık bakıyorum midem kaldırmıyorAyrıldık 3 hafta önceKonuşmak istedi konuştuk telefonlaOndan soğuduğumu söyledim o her şeyi toplayacağını söyledi ama yok yaniToplayamıyorİçim çok batmışBen doymuş olduğum halde o eskileri açıyor o problem yaratıyorMidem almıyor artık onuİstemeye istemeye çıkmaya başladık tekrardanFazla sürmedi 5 saat daha sonra bitirdim benÇünkü onu midem almıyorBen ona birincil yıl azıcık çektirdim 2 senemizdede o bana çektirdiBenim içimdekiler tazeO zaten birincil senede 2 senede eski defterleri açmaktan diğer bir şey bilmedi kiHep trip attı defalarca sitem ettiÜstüne üstük diğer taraftan hakaretleri varÇirkefleşiyor hakaretler ediyor banaGerçekte yoruldum bünyem uyuştuRuh hastası resmi olarakİlişkimizi mahfetti2 yılımızı aslında heba ettiuzaktayken özlüyorum azda olsa seviyorumYakınken ona midem kaldırmıyor onuHep mi eskiler açılır?Aslında bir kız böyle mi olmalı?Tiksindim resmen ondanda bütün kızlardandaSizce ne yapmam gerekiyorBana bir akıl verin danışacak kimsem yokZamana falanda bırakılmıyorEn güzeli bambaşka kalmak diye düşünüyorum benSeve seve farklı kalıyorum ondanBaşka çarem yokYaklaşırsak daha da soğuyacağım

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt