Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kızı kaybettim arkadaşlar takviye

sevdiğim kızı kaybettim arkadaşlar takviye
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar içimi dökebilmek için hesap açtım ve yardıma ihtiyacım var acilen benim aylardır zaman geçirdiğim ilk başlarda fazla arkadaş canlısı olmasakta sonra bir anda herşeyim olan ve birbirimizi çok seven iki insan olduk her fırsatta merak edip onu düşündüm o da beni çok seviyordu ve biz her fırsatta beraber olduk bir sevgili ne yapıyorsa onu yaptık lakin gelin görün ama bu kızın vaktiyle sevdiği çocuğu aklından çıkaramaması bizi nelere sürükledi bana onunla beraber edinmek istediğini söyledi ve günlerce kıskançlık krizine girdim ona aleyhinde olan hislerimi söyledim ona mektup yazdım ama hiçbiri fayda etmedi bana beni böyle kabul etmesini söyledi edemedim robot değilim ben benimde hislerim var günlerce üzüldüm hergünümüz kalpli öpücüklü mesajlarla geçiyordu tatile gittim dayanamadım sevdiği çocuğa mesaj attım tehdit ettim ve kızı daha fazla üzmemesini söyledim hiç itiraz etmedi çünkü o da sevmiyordu heryerden engelledi kızı küfürleştiğimizi arkadaşına anlatmış arkadaşı kızla konuşurken söz arasında söylemiş kız aradı beni havaalanından eve gidiyordum müsait olunca geri ararım dedim ve aradım ahmet sen ne yaptın dedi hiçbişey yapmadım dedim 5 dakika sonradan aradım gerçekleri kabullenmen gerekli bundan böyle dedim seni bu kadar çok seven biri varken, kafandakı yanlışlara gitmeni istemiyorum dedim onunla ne konuştun dedi, söylemedim yüzüme kapattı 5 dakika sonradan aradım herşeyi bilmeye hakkın var dedim ve evet konuştum dedim lakin hersey senin iyiliğin için dedim ağlamaya basladı hıckırarak ağlıyodu çok kötü oldum cocuga mesaj attım ve kızı üzmemesi icin laf verdirttim ve kıza kapamadan önce arasını cocukla 2 dakikada düzeltebileceğimi söylemiştim o da artık istemiyorum demisti ve en son bu kadar ağlamadan daha sonra allah belanı versin dedi ve küfürler etti yüzüme kapadı 10 dakika sonradan aradı ve benden son ricası konusmaları bakmak istiyorum dedi hayır dedim yapacağın en güzel sey beni hatırından çıkmak heryerden silmek dedim seni çok sevdiğimi birgün anlayacaksın dedim yine küfürler edip ağlaya ağlaya kapattı çok üzüldüm arkadaşından gelen mesajları bildirmek bile istemiyorum arkadaşıyla barıştık fakat ben en manâlı olanla barışmadım ve bunun cok uzun bir süre alacağını biliyorum beni cocugu ve o soyleyen arkadasını engellemis benim onun mutlulugu için cabaladığımı ve gerçekleri gördüğü gün bana döneceğini düsünüyorum siz de akılcı açıklama yaparsanız sevinirim arkadaslar keza vaktiyle benzer okuldaydık ve arkadaslarının %90 ı benimle çıkmasını istiyordu çünkü çok sevdiğimi ve daha yakısıklı oldugumu biliyolardı yorumlarınızı bekliyorum

858,544Konular
981,917Mesajlar
32,605Kullanıcılar
Numan21Son üye
Üst Alt